Πανελλήνιες 2020: Tα θέματα Μαθηματικών και Αρχαίων

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 17 Ιουνίου 2020 by energinews (admin)

Στα μαθήματα των Αρχαίων Ελληνικών και των Μαθηματικών εξετάστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι στις Πανελλήνιες 2020 στα Γενικά Λύκεια (ΓΕΛ).

Αναλυτικά, οι υποψήφιοι στις Πανελλήνιες 2020 από την Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών κλήθηκαν να μεταφράσουν Πλάτωνα.

Πανελλήνιες 2020: Τα θέματα στα Αρχαία Ελληνικά

Τα θέματα των Αρχαίων Ελληνικών στις Πανελλήνιες

Download (PDF, 428KB)

Πανελλήνιες 2020: Τα θέματα στα Μαθηματικά

Την ίδια ώρα, οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής των Πανελληνίων 2020 εξετάστηκαν στα Μαθηματικά.

Τα θέματα των μαθηματικών στις Πανελλήνιες 2020 παρακάτω:

Download (PDF, 301KB)

Σημειώνεται ότι η αρχή για τους υποψηφίους των ΓΕΛ στις Πανελλήνιες 2020 είχε γίνει με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας στις 15 Ιουνίου. Δείτε τις απαντήσεις στα θέματα που έπεσαν στις φετινές εξετάσεις από το φροντιστήριο Ορόσημο.

Πανελλήνιες 2020: Συνέχεια με Βιολογία και Κοινωνιολογία
Σύμφωνα με το σχετικό πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί για τις Πανελλήνιες 2020, την Παρασκευή 19/6, οι φετινοί υποψήφιοι θα εξεταστούν στη Βιολογία (Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Υγείας) και στην Κοινωνιολογία (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών).

Σημειώνεται ότι οι υποψήφιοι των ΓΕΛ των Πανελληνίων 2020 που θα δώσουν με το παλαιό σύστημα, έχουν κατά βάση κοινό πρόγραμμα με όσους δώσουν με το νέο, με εξαίρεση, ότι στις 22/6 θα πραγματοποιηθεί η εξέταση των Λατινικών (ΟΠ Ανθρωπιστικών Σπουδών), στις 24/6 η εξέταση του μαθήματος «Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον» (ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και στις 26/6 η εξέταση του μαθήματος «Αρχές Οικονομικής Θεωρίας» (ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.