Πανελλήνιες 2019: Παράταση στην υποβολή των Μηχανογραφικών


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 12 Ιουλίου 2019 by energinews (admin)

Μηχανογραφικό: Δε λήγει τη Δευτέρα η προθεσμία για τους υποψήφιους φοιτητές

Παράταση έλαβε η προθεσμία υποβολής των Μηχανογραφικών Δελτίων των υποψηφίων των πανελληνίων Εξετάσεων.

Το παραπάνω ανακοίνωσε η ίδια η Υπουργός Παιδείας, κ. Νίκη Κεραμέως, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στο υπουργείο.

Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν, επίσης, οι δύο υφυπουργοί, Σοφία Ζαχαράκη και Κώστας Διγαλάκης και Γιώργος Γεραπετρίτης.

Υπενθυμίζεται ότι τα Μηχανογραφικά Δελτία για τις Πανελλήνιες θα έπρεπε να είχαν οριστικοποιηθεί μέχρι τη Δευτέρα 15 Ιουλίου.

Μεταξύ άλλων η Υπουργός ανακοίνωσε πως δε θα αλλάξει – προς το παρόν – το εξεταστικό σύστημα και πως δεν πρόκειται να ιδρυθεί 4ο Τμήμα Νομικής στην Πάτρα.

Σημειώνεται πως ο Πρωθυπουργός ξεκίνησε σήμερα το πρωί τον κύκλο των επισκέψεών του στα υπουργεία από το υπουργείο Παιδείας, λόγω της «απόλυτης προτεραιότητας που δίνει ο ίδιος στην Παιδεία», όπως επισήμανε και στις δηλώσεις που έκανε μετά τη σύσκεψη.

«Είναι μεγάλη χαρά που ξεκινώ τις επισκέψεις από το υπουργείο Παιδείας», ανέφερε ξεκινώντας ο πρωθυπουργός και ευχήθηκε στη νέα υπουργό και στους υφυπουργούς καλή επιτυχία και δύναμη στην επιτέλεση του έργου τους.

Ο κ. Μητσοτάκης έδωσε έμφαση στη ταχύτητα και αποτελεσματικότητα στις δράσεις του υπουργείου για μία ποιοτική δημόσια εκπαίδευση για όλα τα Ελληνόπουλα και για αναβαθμισμένα πανεπιστήμια με σύνδεση με την αγορά εργασίας.

«Έχουμε θέσει -ως πρωθυπουργικό γραφείο- στόχους και χρονοδιαγράμματα για όλα τα υπουργεία», σημείωσε και εξέφρασε την απόλυτη «εμπιστοσύνη του σε όλους τους εκπαιδευτικούς που εκτελούν με αυταπάρνηση και αγάπη το καθήκον τους». «Είναι σύμμαχοί μας στην προσπάθεια να προσφέρουμε όσο το δυνατον καλύτερη παιδεία στα παιδιά για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός δύσκολου κόσμου που αλλάζει συνεχώς», πρόσθεσε.

Τέλος, ο πρωθυπουργός τόνισε ότι μετά τη σημερινή πρώτη επίσκεψη θα ακολουθήσει κύκλος επισκέψεων σε όλα τα υπουργεία, επισημαίνοντας ότι έκλεισε η πρώτη εβδομάδα στην κυβέρνηση και υπογράμμισε πως η έμφαση δίνεται πάντα στο αποτέλεσμα και όχι στην επικοινωνία, και «στόχος είναι το πώς θα κάνουμε τις ζωές όλων καλύτερες».

πηγη:www.neakriti.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.