Παιδί τραυματίστηκε στο Νηπιαγωγείο Κεντριού – Ακατάλληλο προαύλιο , δυσοσμία αποχέτευσης τα χρόνια προβλήματα


0
(0)

Χρόνια είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά νηπιαγωγοί και μαθητές στο Νηπιαγωγείο Κεντριού με την Διευθύντρια, τις δασκάλες και τον Σύλλογο Γονέων να έχουν απευθυνθεί αρκετές φορές στον Δήμο Ιεράπετρας χωρίς μέχρι στιγμής να έχει δοθεί λύση.

Στο Ράδιο Λασίθι μίλησε η Διευθύντρια του νηπιαγωγείου Πόπη Παπουτσάκη για να γνωστοποιήσει ξανά τα θέματα που υπάρχουν αλλά και να αναφέρει ένα περιστατικό που σημειώθηκε την Τετάρτη και ανησύχησε γονείς και δασκάλους. Ένα παιδί έπεσε στον προαύλιο χώρο του σχολείου και χτύπησε το χέρι του πάνω σε πέτρα. Το παιδί χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας για να υποβληθεί σε εγχείρηση. Όπως αναφέρει η κ. Παπουτσάκη η ίδια βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους γονείς του παιδιού που αναρρώνει και είναι καλά στην υγεία του.

Ο προαύλιος χώρος του σχολείου είναι γεμάτος πέτρες και η κατάσταση επιδεινώνεται όταν βρέχει μιας και μεγάλες ποσότητες νερού περνούν μέσα από την αυλή του σχολείου κάνοντας το χώρο ακατάλληλο για να παίξουν τα παιδιά.

Ακόμα ένα σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν στο νηπιαγωγείο είναι αυτό της αποχέτευσης. Η κατάσταση που επικρατεί εδώ και πάνω από πέντε χρόνια κάνει την καθημερινότητα των παιδιών και των εργαζομένων ανυπόφορη εξαιτίας της δυσοσμίας. Μάλιστα πολλές φορές γονείς ενώ έχουν αφήσει τα παιδιά το πρωί στο σχολείο επιστρέφουν για να τα πάρουν πίσω λόγω της άσχημης μυρωδιάς.

Αρκετές φορές έχουν απευθυνθεί στο δήμο χωρίς μέχρι στιγμής να έχει δοθεί κάποια λύση. Παλαιότερα υπήρχε ενημέρωση από τον Δήμο πως οι εργασίες αποκατάστασης του σχολείο θα ενταχθούν στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ κάτι που δεν έγινε.

Στο τέλος της συζήτησης η κ. Παπουτσάκη ενημέρωσε πως βρίσκεται σε επικοινωνία με τον Δήμο και ελπίζει πως θα γίνουν οι απαραίτητες εργασίες για να λυθούν τα συγκεκριμένα προβλήματα έτσι ώστε τα παιδιά να φιλοξενούνται σε ένα ασφαλές χώρο και υγειονομικά κατάλληλο.

 

πηγη:radiolasithi.gr

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *