Παγώνη: Μετά τα γυμνάσια και τα λύκεια θα ανοίξει η εστίαση

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 18 Ιανουαρίου 2021 by energinews (admin)

Το άνοιγμα της εστίασης τοποθετεί χρονικά μετά το άνοιγμα των σχολείων της δευροβάθμιας εκπαίδευσης, καιι εφόσον όλες οι παράμετροι είναι καλές, η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών, Ματίνα Παγώνη η οποία εκτίμησε παράλληλα ότι ίσως θα ήταν καλύτερο να έχει προηγηθεί το άνοιγμα γυμνασίων και λυκείων αντί για το άνοιγμα της αγοράς.

Η υγεία πρέπει, ωστόσο, να ισορροπήσει με την οικονομία, σημείωσε τονίζοντας ότι θα ήταν καταστροφή για έναν καταστηματάρχη να του μείνει το χειμωνιάτικο εμπόρευμα.

Η κ. Παγώνη φάνηκε ανήσυχη για το ενδεχόμενο ενός τρίτου κύματος της πανδημίας αναφέροντας ότι δε θα είναι δύσκολο να επανέλθουμε στις καταστάσεις του πρόσφατου παρελθόντος. Προειδοποίησε μάλιστα πως αν ξαναπιεστεί το σύστημα υγείας, οι γιατροί δε θα τα βγάλουν πέρα και δε θα έχουν τις αντοχές να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους.

Τέλος, σχετικά με το αν θα μπορέσουμε για γιορτάσουμε το Πάσχα, τόνισε ότι θα υπάρχουν και τότε τα μέτρα, καθώς στόχος είναι να εχει εμβολιαστεί το 60% του πληθυσμού μέχρι τέλος Ιουνίου.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.