Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 1 Νοεμβρίου 2018 by energinews (admin)

Κυριακή 18 Νοεμβρίου, Ώρα 10:30 – 15:00

στο Lido Soccer (Παναγίας Μαλεβή 54, Τρεις Βαγιές)

Η εκπαιδευτική ιστοσελίδα «Ορίζοντας Γνώσης» διοργανώνει, για  συνεχόμενη χρονιά, μια εκδήλωση αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού.

Σε ένα χώρο φιλόξενο και οικείο στα παιδιά και τις οικογένειές τους, όπως είναι το LIDO SOCCER, ο Ορίζοντας Γνώσης, διοργανώνει μια μεγάλη γιορτή αφιερωμένη στο παιδί, την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018, από τις 10:30 έως τις 15:00, στηρίζοντας τη δράση του Παιδικού Χωριού SOS Κρήτης.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν το Μάγο Τόνυ με το γιο του Αλέξανδρο, γνωστό από το “Ελλάδα έχεις ταλέντο”, να απολαύσουν ζογκλερικά και ακροβατικά από το Circus Camino και το Τσίρκο Όλοι Μαζί, να παίξουν στο τραμπολίνο, να παίξουν με τον Ξυλοπόδαρο Mojo και τη φίλη του Σερενάτα, να παρακολουθήσουν το κουκλοθέατρο Άριμα, να συναντήσουν τους Ήρωες του Disney, να δουν από κοντά άλογα από τον Ιππικό Όμιλο Ιππόσχεση, να χορέψουν με τις Zumba Instructors, τις σχολές χορού DanziAmoCapoeira Cordao de Ouro, τη Μαριλού Μπεναρδήκαι τους τυμπανιστές Batala Creta, να ζωγραφίσουν, να παίξουν βιωματικά παιχνίδια και πολλά άλλα που… δε μπορούμε να τα αποκαλύψουμε ακόμα!

Η είσοδος στο κοινό θα είναι ελεύθερη και όλα τα παιδιά που θα επισκεφτούν την εκδήλωση θα λαμβάνουν δώρα.

Το ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ SOS ΚΡΗΤΗΣ θα παρουσιάσει τη δράση του και θα οργανώσει παζάρι αγάπης. Παράλληλα μαζεύουμε τρόφιμα μακράς διαρκείας, σχολικά και είδη καθαρισμού για να ενισχύσουμε το έργο τους.

Δείτε το video με τα δρώμενα

Συμμετέχουν

πηγη:orizontasgnosis.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.