Πέτρος Φιλιππίδης: Πέρασε την πύλη των φυλακών Τρίπολης -ΦΩΤΟ


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 28 Ιουλίου 2021 by energinews (admin)

ίγο μετά τη μία το μεσημέρι οδηγήθηκε στις φυλακές Τρίπολης ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Στις φυλακές της Τρίπολης οδηγήθηκε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέως και Ανακριτή για αδικήματα σεξουαλικής φύσης και συγκεκριμένα για βιασμό και απόπειρες βιασμού.

Ο Φιλιππίδης έφθασε στο σωφρονιστικό κατάστημα με κλούβα της Αστυνομίας από την Αθήνα γύρω στη μία και δέκα το μεσημέρι χωρίς τη συνοδεία περιπολικών.

 

Η απόφαση για την προφυλάκιση και η νύχτα στη ΓΑΔΑ

Ο ηθοποιός κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του στην ανακρίτρια, που δόθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα για τις κατηγορίεςτου βιασμού και δύο απόπειρες βιασμού.

Ηπιο βαριά από τις τρεις πράξεις που  αποδίδονται στον Πέτρο Φιλιππίδη είναι αυτή του βιασμού το 2008. Όπως κατήγγειλε η γυναίκα, νεαρή ηθοποιός τότε, πήγε στο θέατρο «ΗΒΗ» που δούλευε ο Π.Φιλιππίδης, προκειμένου  να μιλήσουν για δουλειά. Όμως, αντί για το ρόλο που περίμενε,  εκείνος φέρεται να της επιτέθηκε και να την κακοποίησε σεξουαλικά. «Δεν το πιστεύω αυτό που κάνατε», φέρεται να είπε όταν ενημερώθηκε ότι υπάρχει διαταγή προφυλάκισής του και πρέπει να ακολουθήσει τους αστυνομικούς της Ασφάλειας.

Μετά την απόφαση της προφυλάκισης μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ, όπου φέρεται να ζήτησε από τους αστυνομικούς να μην μεταφερθεί σε κελί αλλά να παραμείνει σε γραφείο, κάτι που βέβαια δεν έγινε. Οι αστυνομικοί τον μετέφερεαν σε ένα κελί όπου ήταν μόνος τους και εγγυήθηκαν για την ασφάλεια στη διάρκεια της παραμονής του. Νωρίς το πρωί πρόσωπο του οικογενειακό περιβάλλοντος του έφερε κάποια φάρμακα και στη συνέχεια πήρε το πρωινό του και ετοιμάστηκε για τη μεταγωγή του.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.