Πέταξαν στη θάλασσα τραπέζια και καρέκλες από καφετέρια στην Ιεράπετρα – Αστυνόμευση ζητούν οι καταστηματάρχες

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 4 Αυγούστου 2020 by energinews (admin)

Το πρωί της Τρίτης δεν ξεκίνησε και πολύ καλά για την καφετέρια Symbol στην Ιεράπετρα, αφού με το άνοιγμα της επιχείρησης, ιδιοκτήτες και εργαζόμενοι διαπίστωσαν πως ένα σετ με τραπέζι και καρέκλες που βρισκόταν στον παραλιακό πεζόδρομο είχαν κάνει «φτερά»!

Η πρώτη σκέψη που έγινε ήταν πως πρόκειται για ένα περιστατικό κλοπής από κάποιον που πήγε τη νύχτα που ήταν κλειστή η επιχείρηση και πήρε τον εξοπλισμό, όμως τελικά τα πράγματα αποδείχθηκε πως δεν ήταν έτσι. Όταν το περιστατικό άρχισε να γίνεται γνωστό στα καταστήματα της παραλίας τότε φάνηκε πως το τραπέζι και οι καρέκλες είχαν πεταχθεί στη θάλασσα και είχαν φτάσει κοντά στην περιοχή της αποβάθρας!

Τελικά ο εξοπλισμός βρέθηκε και βγήκε από τη θάλασσα έχοντας μικρότερες ή μεγαλύτερες ζημιές, όμως τα παράπονα που γίνονται όχι μόνο από τη συγκεκριμένη επιχείρηση αλλά και από άλλες είναι μεγάλα.

Ιδιαίτερα τον τελευταίο μήνα έχουν παρατηρηθεί αρκετές φθορές σε εξοπλισμό επιχειρήσεων, αφού αργά τη νύχτα πολύς κόσμος, ιδιαίτερα παρέες από νέους, πηγαίνουν στα κλειστά καταστήματα και κάθονται στα τραπέζια, με κάποιους απ’ ότι φαίνεται να το παρακάνουν.

Το αίτημα που γίνεται από πλευράς καταστηματαρχών είναι να αυξηθεί η αστυνόμευση σε όλο το παραλιακό μέτωπο τις νυχτερινές ώρες ώστε να μην επαναληφθούν στο μέλλον ανάλογα περιστατικά.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.