Πέντε τρόποι για να ηρεμήσεις τις γιορτές

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 21 Δεκεμβρίου 2019 by energinews (admin)

Εκμεταλλεύσου αυτές τις μέρες για να κάνεις πράγματα για σένα

Ο Δεκέμβρης είναι ένας μήνας γιορτινός αλλά και δύσκολος. Ένα τηλεφώνημα από την τράπεζα για την δόση του δανείου σου, ένα σημαντικό ραντεβού που χάθηκε επειδή ήσουν κολλημένη στην κίνηση, μια διαφωνία με τον διαχειριστή της πολυκατοικίας για το καλοριφέρ. Δεν θέλει πολύ ο άνθρωπος για να ανάψει και να φουντώσει. Το allyou εφημερεύει και σου έχει έτοιμα 5 εύκολα tips που θα σε καλμάρουν ότι κι αν έχει συμβεί:

1. Ψέκασε το πρόσωπό σου με ένα χαραλωτικό mist: με άρωμα λεβάντας, peppermint, ή aloe vera, είναι ένα μυστικό antistress όπλο, που όλες πρέπει να έχουμε στο beauty bar μας…
2. Μπες στο μπάνιο και κάνε ένα ζεστό ντους: κάτσε λίγη ώρα και άφησε το ζεστό νερό να τρέξει επάνω στο σώμα σου. Οι ευργετικές ιδιότητες του καυτού νερού, θα σε ηρεμήσουν άμεσα. Όλοι οι μυς, ακόμη και ο εγκέφαλος, θα χαλαρώσουν και όταν βγεις από το ζεστό μπάνιο και τους ατμούς θα είσαι άλλος άνθρωπος.

3. Κάνε τρεις φορές την γιόγκικη αναπνοή 4, 7, 8: Eισπνέουμε βαθιά μετρώντας μέχρι το 4. Κρατάμε την αναπνοή μας μέχρι το 7. Εκπνέουμε με δύναμη βγάζοντας όλη την τοξίνη μετρώντας μέχρι το 8. Η αναπνοή αυτή είναι ιδανική και για όταν έχεις αυπνίες.
4. Βγες αμέσως έξω για περπάτημα: έστω και δέκα λεπτά που ο αέρας θα φυσήξει επάνω στο πρόσωπό σου, θα αλλάξεις περιβάλλον και λίγο που το σώμα σου θα κινηθεί, θα δεις ότι θα γυρίσεις πίσω με άλλη διάθεση.
5. Τέλος σκέψου: “αν κάτι διορθώνεται, δεν πρέπει να σε αγχώνει και αν δεν διορθώνεται πια, είναι ανώφελο να σε αγχώνει…” Αυτό κάποιος σπουδαίος άνθρωπος το είπε, αλλά είναι ανώφελο να αγχωθώ για να θυμηθώ ποιός…

Συντάκτης: Νανά Χατζή
Πηγή:allyou.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.