Πέντε πράγματα που θα δείξουν αν είναι πραγματικά ο «ένας»


0
(0)

Θα σε βοηθήσουν να αποφασίσεις αν θες να κάνεις μαζί του το επόμενο βήμαΤο επόμενο βήμα σε μια σχέση, μπορεί να σημαίνει από μια συγκατοίκηση μέχρι τον γάμο ή την απόφαση απόκτησης ενός παιδιού. Και ενώ περνάτε όμορφα μαζί δεν ξέρεις αν πραγματικά είναι αυτός που θα μείνεις μαζί του την υπόλοιπη σου ζωή.

Μαζέψαμε 5 πράγματα που θα σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις.

1. Σου δίνει την υποστήριξη που χρειάζεσαι ώστε να κάνεις νέα πράγματα στη ζωή σου και να πετυχαίνεις τους στόχους σου; Τότε είναι σίγουρα ένας καλός σύντροφος.

2. Δεν είναι αρνητικός και δεν σε κρίνει όλη την ώρα. Σίγουρα θα σχολιάσει κάποια σημεία της συμπεριφοράς σου μέσα στο σπίτι, ειδικά αν είστε πολλά χρόνια μαζί, αλλά αν αυτό δεν γίνεται συνέχεια και γίνεται αραιά και που και με έναν πιο χαριτωμένο τρόπο, τότε είσαι οκ και σε αυτό το κομμάτι.

3. Σου δείχνει ότι σε αγαπάει; Δυστυχώς τα λόγια δεν αρκούν όταν πρόκειται να αποφασίσεις να μοιραστείς τη ζωή σου με έναν άλλον άνθρωπο. Για να πάρεις την απόφαση πιο εύκολα θα πρέπει με τις πράξεις του να σου δείχνει πόσο σε αγαπάει.

4. Ταιριάζετε σεξουαλικά; Αυτό είναι ένα ακόμα σημαντικό κομμάτι σε μια σχέση. Θα πρέπει να νιώθεις ότι ευχαριστιέσαι το σεξ μαζί του και ειδικά σε αυτό το κομμάτι μην το βάζεις κάτω μέχρι να πάρεις αυτό που θέλεις.

5. Είναι ευγενικός μαζί σου, σε σέβεται και επικοινωνεί κάθε του πρόβλημα; Είστε στο σωστό δρόμο! Αν εκείνος είναι απόμακρος και απρόσιτος θα δυσκολευτείς πολύ να μείνεις μαζί του για πάντα και όταν οι υποχρεώσεις σας αυξηθούν εκείνος θα κλειστεί ακόμα περισσότερο στον εαυτό του. Προσπάθησε να τον ανοίξεις και να τον κάνεις να μοιράζεται…

Επιμέλεια: MyLife Team

Πηγή:mylife.com.cy

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.