Πέμπτη μέρα στη ΜΕΘ ο Αρχιεπίσκοπος Ειρηναίος – Το ιατρικό ανακοινωθέν

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 1 Οκτωβρίου 2020 by manos (seo)-admin

Αγωνία για την πορεία της υγείας του

Συνεχίζει να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ ο Αρχιεπίσκοπος Ειρηναίος με τους Κρητικούς να παρακολουθούν με αγωνία την πορεία της υγείας του.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν:

«Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος , νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ΠαΓΝΗ, από τις 27/09/2020 για οξεία υπερκαπνική αναπνευστική ανεπάρκεια.Παραμένει διασωληνωμένος με μηχανική υποστήριξη της αναπνοής, απύρετος και αιμοδυναμικά σταθερός. Έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία αφύπνισης και συνεχίζονται οι παρακλινικές εξετάσεις.Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σταθερά κρίσιμη».

Αρχικά ο Αρχιεπίσκοπος, παρουσίασε την Κυριακή δυσκολία στην αναπνοή. Στη συνέχεια κλήθηκε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στα επείγοντα και εισήχθη στη ΜΕΘ όπου νοσηλεύεται έκτοτε.

Ευχές για ταχεία ανάρρωση από τον Θεόδωρο Β’

Τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση προς τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ειρηναίο έστειλε ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β’. Το μήνυμα που έστειλε το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας αναφέρει: «Η Α.Θ. Μακαριότης ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β’, πληροφορηθείς τα της δοκιμασίας σχετικώς με το θέμα της ασθενείας του Γέροντος και λίαν σεβαστού Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κυρίου Ειρηναίου, εύχεται από καρδίας ταχείαν ανάρρωσιν και επιστροφήν του εις τα πολυεύθυνα καθήκοντά του, καθότι πρόκειται περί Ιεράρχου υψηλού ηθικού φρονήματος και καύχημα της αγιοτόκου Κρήτης».

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.