Πάνω από 400 συμμετοχές στο φετινό Παιδικό Κυνήγι Θησαυρού Ιεράπετρας

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 11 Φεβρουαρίου 2020 by energinews (admin)

Λίγες ημέρες έχουν απομείνει για την μεγάλη ημέρα που είναι αφιερωμένη στα παιδιά με το φετινό Παιδικό Κυνήγι Θησαυρού Ιεράπετρας να σπάει κάθε ρεκόρ συμμετοχών. Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου όσοι βρέθηκαν στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη όπου πραγματοποιήθηκε το Pre game του παιχνιδιού πήραν μία πολύ μικρή γεύση για το τι θα επακολουθήσει, μιας και η αίθουσα ήταν γεμάτη από ομάδες παιδιών.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η πρόεδρος της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α Μαρία Σακαδάκη που υποστήριξε μέσα από τα λόγια της τον θεσμό που πραγματοποιείται στην Ιεράπετρα και χαροποιεί τόσο μεγάλο αριθμό παιδιών για 6η συνεχόμενη χρονιά.

Τα παιδιά με τον ενθουσιασμό τους και την θετική τους ενέργεια έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους σε όλη την διαδικασία του Pre game όπου έπρεπε να παρακολουθήσουν την παιδική ταινία του Πίτερ Πάν να παρατηρήσουν κάποια αντικείμενα ή εικόνες και να απαντήσουν σωστά σε ερωτήσεις. Η νικητήρια ομάδα θα είχε πλεονέκτημα σε χρόνο την ημέρα του κυνηγιού.

Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στις 8:30 το πρωί στο Τζαμί θα βρεθούν πάνω από τετρακόσια παιδιά με 50 ομάδες να παίρνουν μέρος στο κυνήγι που θα είναι χωρισμένα σε ομάδες μέχρι δέκα ατόμων και φυσικά θα συνοδεύονται από ενήλικες.

Ένα καταπληκτικό ταξίδι περιμένει όλους τους μικρούς πρωταγωνιστές που για μία ημέρα θα ταξιδέψουν στην «Χώρα του Ποτέ» θα συναντήσουν τον Πίτερ Πάν , τον Κάπτεν Χουκ και όλους τους ήρωες της ιστορίας . Την Κυριακή θα παρακολουθήσουμε όλες τις ομάδες να παίζουν , να τρέχουν μα πάνω απ΄ολα να διασκεδάζουν!

πηγη:radiolasithi.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.