Ο υπουργός Ναυτιλίας στον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 1 Φεβρουαρίου 2020 by energinews (admin)

Συναντήσεις με φόντο το λιμάνι του Ηρακλείου

Διαδοχικές συναντήσεις στην Κρήτη έχει ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης. Αρχικά επισκέφθηκε τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου, όπου τον υποδέχτηκε η νέα διοίκηση και ακολούθησε συνάντηση με την παρουσία βουλευτών και στελεχών του Λιμεναρχείου ενώ τον κ.Πλακιωτάκη συνόδευε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ.Καρκανάκης.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις την Παρασκευή ανακοινώθηκε η πολιτική βούληση της κυβέρνησης να προχωρήσει το ΤΑΙΠΕΔ στην επιλογή συμβούλου προκειμένου να προκηρυχθούν διεθνείς διαγωνισμοί για την επιλογή επενδυτών και βέλτιστων τρόπων ανάπτυξης για λιμάνι μεταξύ των οποίων και του Ηρακλείου.

Μετά τον ΟΛΗ, ακολουθεί συνάντηση στο Επιμελητήριο Λασιθίου.

Τη Δευτέρα πραγματοποιείται ημερίδα με θέμα την ολοκληρωμένη θαλάσσια πολιτική και το νησιωτικό χώρο στο Επιμελητήριο Ηρακλείου Κρήτης υπό την προεδρία του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη.

Σκοπός της ημερίδας είναι η ευρεία διαβούλευση και συμμετοχή των φορέων στην υιοθέτηση ενός τεκμηριωμένου σχεδίου στρατηγικής για την ολοκληρωμένη θαλάσσια πολιτική και το νησιωτικό χώρο με αφορμή τον σχεδιασμό της προγραμματικής περιόδου 2021-2027 και έχουν κληθεί να καταθέσουν τις απόψεις τους οι βουλευτές της Κρήτης, στελέχη της Περιφέρειας, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς και οι εκπρόσωποι των τοπικών επιμελητηρίων, ενώσεων και φορέων.

Στην ημερίδα θα μιλήσουν η Γενική Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κυρία Χριστιάνα Καλογήρου, ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής κ. Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, ο Περιφερειάρχης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, η Προϊσταμένη της Επιτελικής Δομής ΕΣΠΑ του ΥΝΑΝΠ κυρία Αθηνά Φωκά. Συντονιστής της ημερίδας είναι ο Ειδικός Σύμβουλος του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλης Κουτουλάκης. 

πηγη:www.neakriti.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.