Ο Νίκος Βερλέκης «Από την Αμμουδάρα στον Ψηλορείτη»


0
(0)

Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019, 7:00 μμ, Δημοτική Πινακοθήκη Μαλεβιζίου «Μπότης Θαλασσινός» (Τύλισος)

Παρουσιάζεται το λεύκωμα του Δήμου Μαλεβιζίου

Πρόκειται για ένα πολυσέλιδο, δίγλωσσο λεύκωμα που προβάλλει όλες τις ομορφιές του Δήμου Μαλεβιζίου, όλους τους οικισμούς, το φυσικό περιβάλλον, εκκλησίες και μνημεία, χώρους ιστορικού ενδιαφέροντος και παραδοσιακές γωνιές του Μαλεβιζίου σε μια έκδοση που εντυπωσιάζει κάθε αναγνώστη. Με φωτογραφίες επίγειες αλλά και με την χρήση drone, έχουν αποτυπωθεί σημεία με ιδιαίτερο κάλος που αναδεικνύουν την ιστορία, την παράδοση και τον πολιτισμό του Δήμου.

Προσκαλώντας κάθε ενδιαφερόμενο να παρευρεθεί στην εκδήλωση αυτή, ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Παρά το ότι είναι δύσκολο να χωρέσουν σε ένα βιβλίο οι ομορφιές του τόπου μας, καταφέραμε και συγκεντρώσαμε σε ένα μεγάλο λεύκωμα, εξαιρετικές φωτογραφίες απ’ όλο το Μαλεβίζι. Δίνουμε έτσι μια πολύ καλή εικόνα για το τι μπορεί ο κάθε επισκέπτης να συναντήσει στο Δήμο μας και τον προσκαλούμε να εξερευνήσει κάθε του γωνιά, από την Αμμουδάρα, μέχρι τον Ψηλορείτη.

Αξίζουν πολλά μπράβο σε όλους τους φωτογράφους για το εξαιρετικό αποτέλεσμα, στον σύμβουλό μου, αρχαιολόγο Γιώργο Τζωράκη για την επιμέλεια, στον Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννη Ντουλάκη για την καθοριστική του συμμετοχή, όπως επίσης και στις εκδόσεις ΜΙΛΗΤΟΣ για την συνεργασία μας και την διάθεση του φωτογραφικού υλικού».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Απριλίου και ώρα 19:00 στη Δημοτική Πινακοθήκη Μαλεβιζίου «Μπότης Θαλασσινός» στην Τύλισο. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

πηγη:www.neakriti.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.