Ο Μ. Βιαννιτάκης για τις εκλογές στον Ενιαίο Αγροτικό Σύλλογο Ιεράπετρας

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 13 Ιουλίου 2020 by energinews (admin)

Mε τις εκλογές στον Αγροτικό Σύλλογο Ιεράπετρας να πλησιάζουν και να είναι προγραμματισμένες για την ερχόμενη Κυριακή, ένας από τους υποψήφιους, ο Μιχάλης Βιαννιτάκης, μίλησε σήμερα στο Ράδιο Λασίθι.

Μέσα σε μια κατάσταση αρκετά δύσκολη τόσο για τον αγροτικό κόσμο όσο και για τον Ενιαίο Αγροτικό Σύλλογο Ιεράπετρας, που προσπαθεί μέσω των εκλογών να σταθεί ξανά στα πόδια του, ο κ. Βιαννιτάκης τόνισε πως τα προβλήματα τόνισε πως σε μεγάλο βαθμό προέρχονται από μια αντίληψη που καλλιεργήθηκε τις πρόσφατες δεκαετίες πως ο συνδικαλισμός είναι κάτι κακό και δεν έχει τίποτα να προσφέρει. Αυτό όπως λέει είναι το σημαντικότερο πρόβλημα και ταυτόχρονα στόχος που πρέπει να έχει ο Αγροτικός Σύλλογος Ιεράπετρας, αφού αν ο κόσμος εμπιστευτεί ξανά το συνδικαλιστικό του όργανο, πολλά προβλήματα θα αρχίσουν να βρίσκουν τρόπους να λύνονται.

Παράλληλα ανέφερε πως το πρόσφατο παράδειγμα της επιτυχημένης διεκδίκησης των αποζημιώσεων των ανθοπαραγωγών έδειξε πως πέρα από τη διεκδίκηση είναι απαραίτητη η ένωση δυνάμεων από πολλές περιοχές και ένα κοινό πλαίσιο διεκδίκησης.

Αυτή την περίοδο το μεγάλο ζητούμενο είναι να πειστεί ο κόσμος της περιοχής να ψηφίσει και να συμμετάσχει στον Αγροτικό Σύλλογο την ερχόμενη Κυριακή

Ακούστε αναλυτικά:(εδώ)

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.