Ο μπέμπης ήταν… βιαστικός – Γέννησε στο Κέντρο Υγείας


Τελευταία ενημέρωση 4 έτη by energinews (admin)

Μια από τις πιο δύσκολες εφημερίες στο Κέντρο Υγείας Μοιρών – Έγινε μάνα ανήμερα της γιορτής της μητέρας

Τρία πολύ σοβαρά περιστατικά σήμαναν συναγερμό το βράδυ της Κυριακής στο Κέντρο Υγείας Μοιρών με αποτέλεσμα να «τρέχει και να μην φθάνει» το προσωπικό του.

Δυο συνάνθρωποι μας, ένας με εγκεφαλικό και ένας με έμφραγμα έφθασαν γύρω στις 11 το βράδυ σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση ενώ «κερασάκι στην τούρτα» το γεγονός ότι κατέφθασε λίγα λεπτά αργότερα και μία έγκυος γυναίκα έχοντας σπάσει τα νερά.

Ασθενοφόρα από Κέντρα Υγείας Χάρακα και Αγία Βαρβάρα «επιστρατεύτηκαν» για να καλύψουν τα περιστατικά , με δύο εξ’ αυτών να παραλαμβάνουν τους δύο άντρες και να τους μεταφέρουν στο εφημερεύον νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Την ίδια ώρα τα βλέμματα και η προσοχή στρέφονταν στην ετοιμόγεννη νεαρή γυναίκα.

Καθοριστικής σημασίας ήταν η συνδρομή της γυναικολόγου Μαρίας Αντωνογιαννάκη που ειδοποιήθηκε από τον επιμελητή, γιατρό κ. Καλογριδάκη να σπεύσει στο Κέντρο Υγείας.

Με δεδομένο ότι επρόκειτο για μία δύσκολη γέννα η ιδιώτης γιατρός, μέσα σε λίγα λεπτά βρέθηκε στο Κέντρο Υγείας, βοηθώντας τα μέγιστα στο να γεννήσει η γυναίκα και μάλιστα να φέρει στον κόσμο ένα υγιέστατο μωράκι χωρίς επιπλοκές .

Με το που σταθεροποιήθηκε η κατάσταση της υγείας της μητέρας και το νεογνού, ασθενοφόρο παρέλαβε τα δύο άτομα μεταφέροντας τα, στο εφημερεύον νοσοκομείο για περαιτέρω νοσηλεία.

Αν μη τι άλλο αξίζουν συγχαρητήρια στους γιατρούς τόσο του Κέντρου Υγείας αλλά και στην ιδιώτη γυναικολόγο που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη εφημερία στην διάρκεια της οποίας όλα κύλησαν ομαλά.

Όσο για τη νεαρή γυναίκα, όχι μόνο γέννησε το μωράκι, υπό αντίξοες συνθήκες και πλέον και οι δύο χαίρουν άκρας υγείας αλλά έγινε μαμά και ανήμερα της γιορτής της μάνας.

πηγη:www.neakriti.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.