Ο μικρός Παναγιώτης χρειάζεται τη βοήθεια των Κρητικών


0
(0)

Ο 1,5 ετών Παναγιώτης Μουλιανιτάκης πάσχει από σοβαρό πρόβλημα υγείας

Οι Κρητικοί έχουν δείξει το ανθρώπινό τους πρόσωπο ουκ ολίγες φορές.

Ενδεικτικό είναι το παράδειγμα της μικρής Μαρίνας Παχάκη, η οποία κατάφερε να ταξιδέψει στη Γερμανία προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση – κυρίως – χάρη στη βοήθεια των Κρητικών.

Τώρα, τη βοήθεια της Κρήτης ζητά ο μικρός Παναγιώτης.

Ο μόλις 1,5 έτους Παναγιώτης Μουλιανιτάκης, πάσχει από σοβαρό πρόβλημα υγείας και συγκεκριμένα απο μία πολύ σοβαρή πάθηση στο μάτι.

Ήδη έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο στην Λοζάνη της Ελβετίας όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Όμως πλέον το ποσό που χρειάζεται για να συνεχίσει τις θεραπείες του είναι υπέρογκο και για τον λόγο αυτό χρειάζεται τη βοήθειά μας.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του Δήμου Σητείας, εξαιτίας της οικονομικής αδυναμίας της οικογένειας να καλύψει τα έξοδα του ταξιδιού και της νοσηλείας, ο Δήμος απευθύνει έκκληση στους συμπολίτες, να συνδράμουν οικονομικά την οικογένεια, ώστε να μπορέσει ο μικρός Παναγιώτης να ξεπεράσει την περιπέτεια της υγείας του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο μικρός Παναγιώτης βρίσκεται ήδη στη Ζυρίχη, έχει ξεκινήσει το πρώτο στάδιο της θεραπείας του, ωστόσο απαιτούνται χρήματα για την συνέχιση της θεραπείας.

Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν μπορούν να καταθέσουν χρήματα στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας.

IBAN: GR9601104660000046655572595, ΜΟΥΛΙΑΝΙΤΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ.

πηγη:www.neakriti.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)