Ο Μάνος Καλύβας για την επόμενη μέρα του ΤΟΕΒ Ιεράπετρας


0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 22 Ιουλίου 2022 by energinews (admin)

Τις δικές του σκέψεις για την επόμενη μέρα του ΤΟΕΒ Ιεράπετρας παρουσίασε σήμερα στο Ράδιο Λασίθι ο Μάνος Καλύβας, ένας εκ των δύο που μετά τις εκλογές της Κυριακής θα διεκδικήσουν την προεδρία του οργανισμού.

Βασική προτεραιότητα, όπως είπε, θα είναι να ξεκινήσει μια σταδιακή προσπάθεια του ΤΟΕΒ να αποκτήσει ενεργειακή αυτονομία μέσα από ανανεώσιμες πηγές ενέργειες. Αυτό, τόνισε, είναι έτσι κι αλλιώς το μεγαλύτερο πρόβλημα της εποχής μας και έτσι η Ιεράπετρα ως η περιοχή με την μεγαλύτερη ηλιοφάνεια στην Ευρώπη μπορεί να βρει καλύτερες λύσεις για το συμφέρον όλων.

Ο κ. Καλύβας ανέφερε επίσης πως η αύξηση των πραγματικών ενεργών μελών του ΤΟΕΒ είναι επίσης άλλη μια προτεραιότητα με στόχο τόσο να υπάρχει μεγαλύτερη συμμετοχή στη λήψη αποφάσεων αλλά και να γίνει κατανοητό σε αγρότη και μέλος του οργανισμού πως η συμμετοχή του έχει αντίκρυσα στο να ξεπεραστούν πρακτικά προβλήματα της καθημερινότητας.

Το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει και θα αντιμετωπίσει για τους επόμενους μήνες ο ΤΟΕΒ σχετικά με την απειλή για παύση της ηλεκτροδρότησης και την μη απόδοση της επιδότησης που δικαιούται ο οργανισμός είναι θέμα που θα έπρεπε να έχει αντιμετωπιστεί με μεγαλύτερη διπλωματία, ανέφερε ο κ. Καλύβας, κι αυτό γιατί μια ενδεχόμενη διακοπή ηλεκτροδότησης θα ανάγκαζε εκ των πραγμάτων τον ΤΟΕΒ να υπογράψει νέο συμβόλαιο με άλλο πάροχο κάτι που θα έφερνε πολύ μεγάλες αυξήσεις στους λογαριασμούς.

Ακούστε αναλυτικά:(εδώ)

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.