Ο ΚΩΣΤΗΣ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ


0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 8 Μαρτίου 2019 by energinews (admin)

Ο Κωστής Δερμιτζάκης πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και στέλεχος σήμερα της Λαϊκής Ενότητας του Παναγιώτη Λαφαζάνη, θα είναι ο 8ος κατά σειρά υποψήφιος δήμαρχος στην Ιεράπετρα.
Και… έρχεται εκτός απροόπτου την ερχόμενη εβδομάδα και η 9η υποψηφιότητα στην Ιεράπετρα , η οποία θα έχει αναφορά στον ΣΥΡΙΖΑ και θα υποστηριχτεί σύμφωνα με πληροφορίες από την τοπική οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ Ιεράπετρας γραμματέας της οποίας είναι ο Μπάμπης Δραγασάκης, αδερφός του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη.

Αποφασίστηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης η δημιουργία μιας νέας δημοτικής Κίνησης στην Ιεράπετρα με επικεφαλής τον πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κωστή Δερμιτζάκη, ο οποίος έχει ενταχθεί στην Λαϊκή Ενότητα και έχει αποστασιοποιηθεί από την πολιτική γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορείς, επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν το αργότερο μέχρι την ερχόμενη Τρίτη, ενώ η νέα αυτή προσπάθεια θα έχει βάση και θα στηριχτεί στον πυρήνα της Δημοτικής Παράταξης «Πολίτες εν Δράσει», ενώ θα έχει σαν φιλοσοφία την κινητοποίηση των ενεργών δημοτών.

Σύμφωνα με δημόσιες αναφορές του γραμματέα της τοπικής οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ Ιεράπετρας Μπάμπη Δραγασάκη, κανένας από τους υπάρχοντες συνδυασμούς που είναι γνωστό ότι θα κατέλθουν στις ερχόμενές δημοτικές εκλογές, δεν ικανοποιεί τους ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ, πράγμα που σημαίνει ότι μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί μια ακόμη νέα δημοτική παράταξη με υποψήφιο επιλογής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος θα υποστηριχτεί από την τοπική οργάνωση της κυβερνώσας παράταξης. Αυτό σημαίνει ότι από το αποτέλεσμα που θα επιτύχει την πρώτη Κυριακή των εκλογών, θα εξαχθούν και πολιτικά συμπεράσματα.

πηγη:radiovereniki.gr

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.