Ο Κρητικός τυροκόμος που… ονειρεύεται την Ευρωβουλή!

Ο Κρητικός τυροκόμος που… ονειρεύεται την Ευρωβουλή!
0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 5 έτη by energinews (admin)

Με το ευρωψηφοδέλτιο του ΚΙΝ.ΑΛ.

Στο ευρωψηφοδέλτιο του ΚΙΝ.ΑΛ. ευελπιστεί να συμμετάσχει ως υποψήφιος στις επόμενες ευρωεκλογές ο πρόεδρος των τυροκόμων του νομού Ηρακλείου Μιχάλης Τζωρτζάκης.

Όπως μας έλεγε ο ίδιος χθες, στόχος του είναι να εκλεγεί και να συμβάλει με όλες του τις δυνάμεις στη στήριξη του εισοδήματος των τυροκόμων και στην καταξίωση, επιτέλους, των κρητικών παραδοσιακών τυριών, που μέχρι σήμερα δεν έχουν καταφέρει να βρουν στα ράφια των Ευρωπαίων τη θέση που τους αξίζει για πολλούς και διάφορους λόγους, που δε σχετίζονται με την υψηλή διατροφική αξία τους, αλλά με προβλήματα που χρονίζουν.

«Δεν είναι δυνατόν να έχουμε τέτοια προϊόντα και να μην μπορούμε να τα πουλήσουμε», έλεγε χθες στη στήλη ο Μιχάλης Τζωρτζάκης, που κάνει τις δικές τους προσπάθειες να είναι και αυτός ένας από τους υποψηφίους του ΚΙΝ.ΑΛ. για το Ευρωκοινοβούλιο, προκειμένου η φωνή του να ακουστεί, όπως μας λέει, «εκεί που πρέπει για να έχουμε αποτέλεσμα»… Ξέρετε πόσοι θέλουν να είναι υποψήφιοι; Πολλοί! Θα αναρωτηθείτε γιατί αναφέρουμε την περίπτωση του κ. Τζωρτζάκη… Μα γιατί το θέλει και το λέει και δημόσια! Καλή επιτυχία λοιπόν… στον τυροκόμο που ονειρεύεται να πατήσει την Ευρωβουλή για να δώσει ευκαιρίες στον κλάδο του!

πηγη:www.neakriti.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.