Ο «Επιμενίδης» οδηγεί σε μερική εκκένωση του νοσοκομείου του Αγίου Νικολάου


0
(0)

Επιχειρησιακή Άσκηση Ετοιμότητας αναμένεται αύριο στο μεγαλύτερο νοσηλευτικό ίδρυμα της Ανατολικής Κρήτης

Η Διοίκηση του ΓΝ Λασιθίου-ΚΥ Νεαπόλεως «Διαλυνάκειο» ενημερώνει τους πολίτες ότι την Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 10:00 θα πραγματοποιηθεί Επιχειρησιακή Άσκηση Ετοιμότητας μεγάλης κλίμακας για τη Μερική Εκκένωση του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου με την ονομασία «Επιμενίδης» στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Σχεδίου Εκκένωσης του Γενικού Νοσοκομείου σε Περίπτωση Σεισμού «ΣΩΣΤΡΑΤΟΣ».

Η άσκηση εντάσσεται στο γενικό σχεδιασμό του Υπουργείου Υγείας για την υποχρεωτική διεξαγωγή ασκήσεων ετοιμότητας σε όλα τα νοσοκομεία της επικράτειας με στόχο την εκπαίδευση και την αξιολόγηση του βαθμού ετοιμότητας του προσωπικού σε συνθήκες κρίσης και πραγματοποιείται για πρώτη φορά σε αυτήν την κλίμακα στο νοσοκομείο και στο νομό μας.

Η άσκηση θα πραγματοποιηθεί υπό την παρουσία και το συντονισμό της Διοίκησης του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας του Υπουργείου Υγείας με τη συμμετοχή του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας, της Αστυνομικής Διεύθυνσης, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Εθνοφυλακής, του Λιμενικού, του Ερυθρού Σταυρού και της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου, παρουσία της Διοίκησης της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, των Αναπληρωτών Διοικητών των Νοσοκομείων-ΚΥ του νομού, των μέσων ενημέρωσης και άλλων φορέων.

Κατά τη διάρκεια της άσκησης το νοσοκομείο θα λειτουργεί κανονικά για τα επείγοντα περιστατικά με μικρές τροποποιήσεις για τα τακτικά περιστατικά.

πηγη:www.neakriti.gr

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *