Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου για τις προϋποθέσεις λειτουργίας των Λυκείων από την επόμενη εβδομάδα


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 8 Απριλίου 2021 by energinews (admin)

Μετά και τις επίσημες χθεσινές ανακοινώσεις για το άνοιγμα των Λυκείων επιστρέφουν ξανά στα θρανία οι μαθητές  από τη Δευτέρα 12 Απριλίου. Για την επιστροφή των μαθητών Γυμνασίων και των μαθητών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης σύμφωνα με τις νέες ανακοινώσεις θα γίνει μετά το Πάσχα, άρα θα συνεχίσουν συνεχίσουν με τηλεκπαίδευση.

Ο προϊστάμενος της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης νομού Λασιθίου κ. Θανάσης Κατσαγκόλης δήλωσε στο Ράδιο Λασίθι ότι ετοιμάζονται για την επιστροφή στη δια ζώσης εκπαίδευση για τους μαθητές του Λυκείου με όλα τα μέτρα για την ασφάλεια τους.  Θα γίνονται δυο self τεστ την εβδομάδα και τα παιδιά θα προσέρχονται με την κάρτα μαθητή που θα εκτυπώνουν και θα επιδεικνύουν για το αποτέλεσμα του τεστ μετά την ηλεκτρονική δήλωσή τους στη σχετική πλατφόρμα . Οι γονείς θα πρέπει να ενημερώσουν το σχολείο σε περίπτωση που προκύπτει το οποιοδήποτε πρόβλημα. Πάντως αναμένονται περαιτέρω διευκρινήσεις από το Υπουργείο το οποίο θα εκδόσει σχετική ΚΥΑ άμεσα.

Αναφορικά με τον εμβολιασμό εκπαιδευτικών ανέφερε ότι ένας μεγάλος αριθμός εκπαιδευτικών του Λασιθίου  έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να εμβολιαστούν και ήδη κάποιοι το έχουν κάνει από τα αδιάθετα εμβόλια στα εμβολιαστικά κέντρα του νομού.

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.