Ο Δήμος Ιεράπετρας δίπλα στο Τοπικό Τμήμα του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού

Τελευταία ενημέρωση 30 Νοεμβρίου 2020 by energinews (admin)

Με την Πρόεδρο, κα. Ελένη Κωνσταντουράκη, τη Βοηθό Εφόρου Περιφέρειας Κρήτης και Ανατολικής Αττικής, κα. Μαριάνθη Χρυσού και την Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, κα Ειρήνη Βασαρμιδάκη, του Τοπικού Τμήματος Ιεράπετρας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, προκειμένου να ενημερωθεί για το σημαντικό έργο που επιτελεί η συγκεκριμένη μη Κυβερνητική Οργάνωση, καθώς επίσης και για τις εργασίες συντήρησης που απαιτούνται στο οίκημα στο οποίο στεγάζεται το Σώμα.

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο Δήμαρχος ανέφερε τα εξής: « Το Τοπικό Τμήμα του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού έχει μεγάλη συμμετοχή από παιδιά και νέους.

Συμβάλλει στην πνευματική και ψυχική τους ανάπτυξη και τους βοηθά παράλληλα να αποκτήσουν οικολογική συνείδηση.

Επιθυμούμε, να κρατηθεί υψηλά το επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρονται, γι’ αυτό το λόγο μετά την ανάπλαση και την πιστοποίηση της μεγάλης Παιδικής χαράς, δίπλα στην οποία στεγάζεται το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, έχουμε ήδη προγραμματίσει εργασίες ηλεκτροφωτισμού και πρασίνου στον περιβάλλοντα χώρο του οικήματος.

Επιπλέον, στο προσεχές διάστημα η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου θα επισκεφθεί τον χώρο στέγασης του Σώματος, για να ελέγξει τις εργασίες συντήρησης που απαιτούνται για να διατηρηθεί ο χώρος ασφαλής και άνετος για τα παιδιά.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού για τις αξιοσημείωτες δράσεις που πραγματοποιούν και για την προσφορά τους στην κοινωνία της Ιεράπετρας».

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.