Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ «ΑΝΑΤΟΛΗ»


0
(0)

Τον αγροτικό συνεταιρισμό κηπευτικών του Δήμου Ιεράπετρας «Ανατολή» επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης με την Πρόεδρο του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας κα. Κατερίνα Τσικαλουδάκη.
Κατά την επίσκεψη ο Δήμαρχος ξεναγήθηκε στους χώρους τους συνεταιρισμού και συζήτησε με τον αντιπρόεδρο κ. Εμμανουήλ Καπαράκη για τη δράση, τις πρωτοβουλίες και τις επιδιώξεις του συνεταιρισμού που συγκεντρώνει μεγάλο πλήθος μελών με 1.500 στρέμματα καλλιεργειών.

Επιπλέον έγινε λόγος για τα προβλήματα των αγροτών του Δήμου Ιεράπετρας και την ανάγκη του συνεταιρίζεσθαι.

Ο κ. Καλαντζάκης τόνισε:

«Βρίσκομαι σήμερα σε ένα συνεταιρισμό που υιοθετεί πρωτοπόρες τεχνικές για την προώθηση των προϊόντων και την προαγωγή των συμφερόντων των συνεταίρων μελών του.

Το μέλλον των παραγωγών βρίσκεται στις οργανωμένες ομάδες καθώς ο μεγάλος όγκος παραγωγής δίνει το δικαίωμα καλύτερων διαπραγματεύσεων ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζει οικονομία κλίμακας στα προϊόντα.

Ο συνεταιρισμός αναλαμβάνει υποχρεώσεις που αφορούν την πιστοποίηση, την συσκευασία, την τυποποίηση και την εμπορία των προϊόντων ώστε να εξασφαλίζεται συνέπεια στην ποιότητα και την ποσότητα και να μπορούν οι παραγωγοί να επιβιώνουν και να επικρατούν σε έναν τόσο ανταγωνιστικό χώρο.

Η δημοτική αρχή με έργα άρδευσης και αγροτικής οδοποιίας συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό των αγροτών και μαζί με τον Ενιαίο Αγροτικό Σύλλογο διεκδικεί λύσεις στα προβλήματά τους και συνεισφέρει στην βελτίωση των καλλιεργητικών δεδομένων και στην εξασφάλιση της ευημερίας των καλλιεργητών.

Ευχαριστώ τον πρόεδρο κ. Δουλούμη, τον αντιπρόεδρο κ. Καπαράκη, τον γεωπόνο κ. Λυρατζάκη και τα μέλη του ΔΣ του συνεταιρισμού «ΑΝΑΤΟΛΗ» για την ενημέρωση και εύχομαι καλή επιτυχία στην προσπάθεια που καταβάλλουν.»

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *