Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας στηρίζει τα αιτήματα του Συλλόγου Επαγγελματοβιοτεχνών και του Συλλόγου των Ηλεκτρολόγων Εγκαταστατών


0
(0)

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Επαγγελματοβιοτεχνών Ιεράπετρας και μέλος του Προεδρείου της ΓΣΕΒΕΕ, κ. Γιακουμάκη Γεώργιο και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ηλεκτρολόγων Εγκαταστατών, κ. Καλαϊτζάκη Εμμανουήλ, παρουσία της Αντιδημάρχου, κας Χρύσας Χατζημαρκάκη.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση του κ. Καλαντζάκη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κλάδοι λόγω της υγειονομικής κρίσης και η εξεύρεση τρόπων στήριξης των αιτημάτων τους.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο Δήμαρχος Ιεράπετρας δήλωσε τα εξής: «Η Δημοτική Αρχή  από την πρώτη στιγμή λαμβάνοντας μια σειρά από μέτρα και αποφάσεις βρίσκεται δίπλα σε όλους τους κλάδους που έχουν πληγεί από τις συνέπειες της πανδημίας.

Στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα και των δύο Συλλόγων οι οποίοι είδαν δραματική πτώση των εισοδημάτων τους, χωρίς καμία κρατική οικονομική ενίσχυση.

Το ζήτημα της επιστρεπτέας προκαταβολής και η ανάγκη ενίσχυσης των κλάδων μέσω της εύρεσης των κατάλληλων χρηματοδοτικών εργαλείων και του Προγράμματος ΕΣΠΑ είναι θέματα καίριας σημασίας για τη συνέχιση της οικονομικής και επαγγελματικής επιβίωσής τους. 

Ως Δημοτική Αρχή δηλώνουμε «παρών» στις διεκδικήσεις των Συλλόγων. Θα προβούμε στις κατάλληλες ενέργειες, προκειμένου να ενημερωθούν οι αρμόδιοι Υπουργοί, ώστε να ληφθούν εξειδικευμένα μέτρα για άμεση στήριξη των συγκεκριμένων κλάδων.»

 

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *