«Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας σε διεκδίκηση νέων χρηματοδοτήσεων»


0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 20 Ιουλίου 2020 by energinews (admin)

Διαδοχικές επισκέψεις σε Υπουργεία πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Αθήνα προκειμένου να προωθήσει θέματα που αφορούν τον Δήμο Ιεράπετρας και να διεκδικήσει νέες χρηματοδοτήσεις για έργα που έχει ανάγκη ο Δήμος.

Μετά το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής όπου συναντήθηκε με τον Υπουργό κ. Πλακιωτάκη ο Δήμαρχος επισκέφθηκε το Υπουργείο Εσωτερικών όπου πραγματοποίησε συνάντηση με τον Υφυπουργό Εσωτερικών κ. Θεόδωρο Λιβάνιο.

Ακολούθησε επίσκεψη του Δημάρχου στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων όπου συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Κώστα Σκρέκα και στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας όπου συναντήθηκε με τον διευθυντή του Υπουργικού Γραφείου του Υπουργού Κωστή Χατζηδάκη, κ. Νίκο Πευκιανάκη.

Μερικά εκ των θεμάτων που συζητήθηκαν κατά τις συναντήσεις του Δημάρχου ήταν το σχέδιο προστασίας και διαχείρισης της νήσου Χρυσής το οποίο βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία για έγκριση και χρηματοδότηση, τα πολεοδομικά τοπικά σχέδια του Υπουργείου Περιβάλλοντος που προσφέρουν ισχυρές αναπτυξιακές προοπτικές, οι προτάσεις που έχει καταθέσει ο Δήμος στο Πρόγραμμα Φιλόδημος (ύψους 600.000€), τα νέα έργα του Δήμου Ιεράπετρας που θα ενταχθούν στο νέο πρόγραμμα «ΤΡΙΤΣΗΣ» του υπουργείου Εσωτερικών, έργα ύδρευσης, άρδευσης, αποχέτευσης, οδοποιίας κ.α.

Στις δηλώσεις του ο κ. Καλαντζάκης τόνισε:

«Παρά το γενικότερη αναστάτωση που επικρατεί στη χώρα μας λόγω του κορωνοϊού εμείς συνεχίζουμε δυναμικά να διεκδικούμε χρηματοδοτήσεις από τα υπουργεία για νέα μεγάλα έργα που έχει ανάγκη η Ιεράπετρα εφαρμόζοντας τον σχεδιασμό και τον προγραμματισμό μας.

Δουλεύουμε συστηματικά, υποβάλλουμε προτάσεις, κρατάμε την Ιεράπετρα ψηλά στην ατζέντα των υπουργείων, προκειμένου να καταφέρνουμε να εξασφαλίζουμε νέες χρηματοδοτήσεις για το Δήμο μας και να υλοποιήσουμε τα έργα που έχουμε υποσχεθεί στους δημότες.»

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.