Ο Γ. Γουλιδάκης για το σχεδιασμό της νέας χρονιάς, το κέντρο ιχνηλάτησης και την παράταση της θητείας του


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 5 Ιανουαρίου 2021 by energinews (admin)

Δύο είναι τα άτομα που ήδη από χτες στελεχώνουν το κέντρο ιχνηλάτησης κρουσμάτων κορονοιού στην περιφερειακή ενότητα Λασιθίου που ο ρόλος τους είναι να δέχονται εντολές από τη γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας για ιχνηλάτηση κρουσμάτων αλλά και να συνεργάζονται πλήρως με τους γιατρούς του ΕΟΔΥ.

Όσο για την παράταση ή μη της θητείας του στη θέση του αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου ο ίδιος δήλωσε στο Ρ.Λ. πως «η θητεία των χωρικών αντιπεριφερειαρχών έληξε στις 31/12/20. Μέχρι στιγμής επίσημα σε νέο ΦΕΚ δεν έχει δημοσιευτεί το όνομά μου ούτε και των υπολοίπων, ούτε και ξέρω τι θα γίνει. Εγώ συνεχίζω τα καθήκοντά μου και ευελπιστώ ότι θα βρίσκομαι στο ΦΕΚ που σύντομα θα δημοσιευτεί. Άλλωστε εδώ και 10 χρόνια που εκλέγομαι περιφερειακός σύμβουλος, ο ρόλος μου είναι συνεχώς να αγωνίζομαι για να πηγαίνει αυτός ο τόπος μπροστά».

Για τον προγραμματισμό των δράσεων της νέας χρονιάς ο κ. Γουλιδάκης αναφέρθηκε στα έργα καθημερινότητας που έχει ανάγκη όλο το Λασίθι, από τον καθαρισμό των ρεμάτων μέχρι και την αποκατάσταση των οδικών δικτύων.

Ακούστε αναλυτικά:(εδώ)

1

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.