Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εκ νέου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Πειραιά


Reading time: 3 Minutes

Τελευταία ενημέρωση 17 Απριλίου 2019 by energinews (admin)

Στην κατάμεστη αίθουσα Red1925 του Γηπέδου «Γ.Καραϊσκάκης» έγινε η επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» που θριάμβευσε το 2014. Στην ομιλία του, ο Γιάννης Μώραλης έκανε σύντομο απολογισμό της σημερινής δημοτικής αρχής η οποία άλλαξε άρδην την εικόνα του Πειραιά, με ιδιαίτερη έμφαση στην προσφορά του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ παρουσίασε τους βασικούς άξονες της επόμενης ημέρας

Το όραμα του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» για την πόλη του Πειραιά και την επόμενη τετραετία παρουσίασαν πριν από λίγο ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Γιάννης Μώραλης.

Στην αίθουσα Red1925 του Γηπέδου «Γ.Καραϊσκάκης» έγινε η επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων του συνδυασμού που θριάμβευσε το 2014 και ζητά την ανανέωση της εμπιστοσύνης του πειραϊκού λαού.

Το ψηφοδέλτιο του «Πειραιά Νικητή» απαρτίζεται από άτομα με προσφορά στον Πειραιά, με γνώση και εμπειρία από την αυτοδιοίκηση αλλά κυρίως με όρεξη για δουλειά, η οποία θα επιφέρει σημαντικές και καθοριστικές αλλαγές στην εικόνα της πόλης και κυρίως θα συνεχίσει να βελτιώνει την καθημερινότητα των Πειραιωτών.

Τόσο ο Βαγγέλης Μαρινάκης όσο και ο Γιάννης Μώραλης προσήλθαν στο χώρο καταχειροκροτούμενοι από τους παρευρισκόμενους.

Στην ομιλίας του, ο Γιάννης Μώραλης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα πεπραγμένα της σημερινής δημοτικής αρχής η οποία άλλαξε άρδην την εικόνα του Πειραιά, ενώ ιδιαίτερη μνεία έγινε στην έναρξη του εγχειρήματος αυτού το 2013 μαζί με τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς και στη μεγάλη προσφορά του πρώτου -με ρεκόρ σταυρών- δημοτικού συμβούλου στον Πειραιά.

«Αποκτήσαμε τη χαμένη περηφάνια μας και αποκτούμε την αισιοδοξία μας για ένα καλύτερο μέλλον για τον Πειραιά» τόνισε ο Γιάννης Μώραλης, σημειώνοντας πως «βρήκαμε ένα δήμο σε οικονομική ασφυξία, βρήκαμε μια χαμένη χρονιά για όλη τη χώρα».

«Το 2014 βάλαμε τον πήχη ψηλά. Βάλαμε την ψυχή μας, τη δουλειά μας, καταφέραμε πολλά» τόνισε ο κ. Μώραλης, εξαίροντας την προσφορά του κ. Μαρινάκη και του Ολυμπιακού στην πόλη του Πειραιά.

Όπως τόνισε ο δήμαρχος Πειραιά, «βλέπουμε την πόλη στην πραγματική του διάσταση», κάνοντας λόγο για «μακροχρόνιο σχέδιο του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» για τα επόμενα χρόνια. «Όλοι μαζί έχουμε ένα κοινό όραμα» τόνισε.

Σύμφωνα με τον κ. Μώραλη «ο Πειραιάς «δεν θα γυρίσει πίσω, ζητάμε να μεταφέρετε το μήνυμα ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί. Δεν μπορούμε να πάμε σε πειραματισμούς» είπε, αναφερόμενος στους συνυποψηφίους του.

Παράλληλα, όπως τόνισε, «δεν είμαστε ένας κομματικός συνδυασμός, στον Πειραιά πρέπει να πάμε όλοι μαζί, μπορούμε να πάμε την πόλη μπροστά». «Οι ομάδες είναι αυτές κερδίζουν» πρόσθεσε, παρουσιάζοντας τους βασικούς άξονες της επόμενης ημέρας για τον Πειραιά, οι οποίοι καλύπτουν κάθε πτυχή της πόλης.

Κλείνοντας την ομιλία του και με το κοινό να τον επευφημεί, ο κ. Μώραλης αναφέρθηκε εκτενώς στη μεγάλη προσφορά του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη στην αλλαγή της εικόνας του Πειραιά.

Μαρινάκης: Εχω μόνο να δώσω και να μην πάρω τίποτε

Έχοντας στο πλευρό του τον Γιάννη Μώραλη και τους υποψήφιος δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανακοίνωσε κάτω από τα θερμά χειροκροτήματα των παρευρισκομένων εκ νέου την υποψήφιότητα του ως δημοτικός σύμβουλος Πειραιά, τονίζοντας πως την επόμενη ημέρα όλοι καλούμαστε να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για την επόμενη ημέρα της πόλης και σημειώνοντας πως ο ίδιος δεν έχει κάποιο προσωπικό όφελος.

Παράλληλα, έκανε σύντομο απολογισμό των πεπραγμένων στον Δήμο Πειραιά, ενώ έστρεψε τα βέλη του στην κυβέρνηση για την παντελή απουσία της από το Δήμο, καθώς και τη στοχοποίηση του ιδίου.

Σύμφωνα με τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη πριν από πέντε χρόνια μια παρέα από διαφορετικές αφετηρίες ξεκίνησε το εγχείρημα αλλαγής της εικόνας του Πειραιά, δεσμευόμενη για υλοποίηση σημαντικών έργων υποδομής και κοινωνικής δράσης. «Σήμερα», όπως είπε, «περπατώ και κοιτάω τον κάθε πολίτη στα μάτια, το συμβόλαιο καρδίας το τήρησα σε όλα τα επίπεδα και με το παραπάνω, και το βλέπουν κι αυτοί που μας αντιπολιτεύονται».

«Αυτή η εμπιστοσύνη ήταν και θα είναι η παρακαταθήκη για να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε όλοι μαζί» είπε ο κ. Μαρινάκης, τονίζοντας πως «στον τόπο έχω μόνο να δώσω και να μην πάρω τίποτα».

Κάνοντας αναφορά στα πεπραγμένα της σημερινής δημοτικής αρχής, ο κ. Μαρινάκης σημείωσε πως «κάναμε πολλά» εξαπολύοντας δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για την παντελή απουσία της από τον Πειραιά. Όπως είπε «παρακάμψαμε δυσκολίες και εμπόδια. Δεν είχαμε ποτέ την ψευδαίσθηση ότι θα έχουμε τη βοήθεια του κεντρικού κράτους» δίνοντας το έναυσμα για μια ακόμη καλύτερη και ανοδική πορεία στον Πειραιά. «Θα γίνουν πολλά περισσότερα» είπε.

πηγη:in.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.