Ο Αλέξανδρος Λύρα αναγνωρίστηκε απο Πανεπιστήμια του εξωτερικού ως …


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 21 Μαΐου 2023 by manos (ceo)-admin

Απίστευτος Αλέξανδρος Λύρα!

Συνεχίζει ασταμάτητος και ανεξάντλητος  αναδεικνύοντας τις δυνατότητες της κρητικής λύρας σε όλο τον κόσμο, παίρνοντας τίτλους και διακρίσεις.

Ο μάγος της λύρας αναγνωρίστηκε απο 2 Πανεπιστήμια της Τουρκίας.

Δείτε εδώ την μετάφραση της αναγνώρισης:

Το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΥΚΑΣ, το Κρατικό Ωδείο Τμήμα Παραδοσιακής Τουρκικής Μουσικής και το Τμήμα Τουρκικής Λαϊκής Μουσικής, η Λέκτορας Αναπλ. η Δρ. Sibel Polat και ο Λέκτορας του Κρατικού Ωδείου του Πανεπιστημίου Trabzon Δρ.Koray Ilgar, η πόλη Καρς της Τουρκίας και το Πανεπιστήμιο Καυκάσου αναγνωρίζουν τον Αλέξανδρο Λύρα ως τον μοναδικό καινοτόμο βιρτουόζο και συνθέτη της Κρητικής Λύρας μέσω του διαδικτυακού σεμιναρίου και του προγράμματος μουσικής συναυλίας με τίτλο «Ταξίδι στον κόσμο των παραδοσιακών οργάνων», που διοργανώθηκε σε συνεργασία με τον Δρ. Koray İlgar στις 1 Αυγούστου 2022.

Τον βλέπουμε ως μια μουσική ιδιοφυΐα – φαινόμενο λόγω της εμπειρίας, της γνώσης και κυρίως του πάθους του για την τέχνη, που μοιράστηκε μαζί μας ο Αλέξανδρος Λύρα στο σεμινάριο και τη μουσική συναυλία που μεταδόθηκε στο κανάλι του Πανεπιστημίου Kafkas KAU-KİK στο YouTube

 

95

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 3 / 5. Πλήθος ψήφων 2

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.