ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ


0
(0)

Ανακοίνωση Τομέα Πολιτικής Προστασίας Κινήματος Αλλαγής

Η αντίδρασή μας στην απώλεια του αρχιπυροσβέστη Ιωάννη Ζαφειρόπουλου που χάθηκε, χθες, στις πλημμύρες της Αλεξανδρούπολης δεν πρέπει να περιοριστεί στην έκφραση λύπης και συμπάθειας προς την οικογένειά του και το Πυροσβεστικό Σώμα.

Ελάχιστοι αναφέρθηκαν, χθες, στο γεγονός ότι η περιοχή στην οποία ο πυροσβέστης πνίγηκε, έχει ιστορικό πλημμυρών. Έχουμε επισημάνει σε προηγούμενη ανακοίνωσή μας την ανύπαρκτη αντίδραση της κυβέρνησης της ΝΔ απέναντι στα έργα αντιπλημμυρικής θωράκισης της περιοχής.

Η ένταση των φυσικών φαινομένων και των καταστροφών που έχουν λάβει, πλέον, ενδημικό χαρακτήρα επιτάσσει την λήψη άμεσων μέτρων για την ανάσχεσή τους.

Η χώρα, όμως, δεν διαθέτει ένα ισχυρό μηχανισμό προστασίας των πολιτών από τις φυσικές καταστροφές και την ευθύνη γι’ αυτό φέρει ακέραιη η κυβέρνηση.

Έχουμε επισημάνει, πολλές φορές, τα κενά και τις ατέλειες του ν. 4662/2020 που έχει μείνει ουσιαστικά ανεφάρμοστος. Η κυβέρνηση συνεχίζει να πορεύεται χωρίς σχέδια δράσης για την αντιμετώπιση των καταστροφών και χωρίς περιφερειακούς συντονιστές. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο «Δάρδανος», το επιχειρησιακό σχέδιο για τις πλημμύρες, που μένει γράμμα κενό.

Το Κίνημα Αλλαγής συνεχίζει την προσπάθεια μέσα κι έξω από την Βουλή για μια πολιτική προστασία που θα μπορεί να προσφέρει στους πολίτες την ασφάλεια και την ποιότητα ζωής που αξίζουν.

Ν. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ:Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΑΝ ΥΙΟΘΕΤΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ, ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

Δήλωση της Κοινοβουλευτικής Τομεάρχη Δικαιοσύνης του Κινήματος Αλλαγής Νάντιας Γιαννακοπούλου

Για μια ακόμα φορά ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας προκαλεί διατυπώνοντας συντηρητικές και προσβλητικές απόψεις για χιλιάδες παιδιά και γονείς. Οι ισχυρισμοί του ότι τα παιδιά που μεγαλώνουν με τη φυσική παρουσία και των δυο γονέων είναι παιδιά με λιγότερα ψυχολογικά προβλήματα και λιγότερες “παρεκκλίσεις” σε σχέση με τα «άλλα» είναι ευθεία προσβολή σε όλα τα παιδιά μονογονεϊκών οικογενειών, στα παιδιά που έχασαν τον ένα γονέα.

Είναι προσβολή σε όλους τους ανθρώπους, που μεγαλώνουν μόνοι τους, από επιλογή ή από ανάγκη, τα παιδιά τους, καλούμενοι να υπερβάλλουν εαυτόν.

Ταυτόχρονα όμως είναι άποψη που δεν λαμβάνει υπόψη την ελεύθερη συμβίωση, το σύμφωνο συμβίωσης, το οποίο αφορά και τα ΛΟΑΤ ζευγάρια, την νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου και του σεξουαλικού προσανατολισμού.

Είναι απαράδεκτο να εμφανίζονται χιλιάδες παιδιά που μεγαλώνουν σε μονογονεϊκές οικογένειες με αυτά τα χαρακτηριστικά ως περίπου μη φυσιολογικά, να μιλάει για «παρεκκλίσεις» χωρίς να εξηγεί τι εννοεί και επιστρέφοντας τη σχετική συζήτηση πολλά χρόνια πίσω.

Η ζωή δεν γυρίζει πίσω και η Κυβέρνηση, ο Πρωθυπουργός πρέπει να πάρει δημόσια θέση, αν υιοθετεί αυτές τις οπισθοδρομικές απόψεις του Υπουργού Δικαιοσύνης, που εκ του ρόλου και της θέσης του έχει χρέος τουλάχιστον να είναι πολύ πιο προσεκτικός.

ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ «ΦΥΛΑΞΗ Ή ΑΣΥΔΟΣΙΑ» ΣΤΟ «ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Ή ΟΧΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ» ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Εισαγωγική Ομιλία της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά στην εκδήλωση για την Ανώτατη Εκπαίδευση

Βασικά σημεία ομιλίας

• Αν οι συνθήκες δείχνουν ότι έρχεται τρίτο κύμα της πανδημίας, τότε δεν αρκεί η πολιτική του εντυπωσιασμού με τα κυβερνητικά στελέχη να τρέχουν σαν «ράμπο» στην Θεσσαλονίκη και στην Πάτρα. Εκείνο που χρειάζεται είναι αποτελεσματικές δράσεις στη βάση συγκεκριμένου σχεδίου.

• Η κυβερνητική επιλογή για  αστυνομικό σώμα μέσα σε κάθε πανεπιστήμιο υπό τις εντολές του αρχηγού της αστυνομίας ή του αρμόδιου υπουργού, είναι αντισυνταγματική και αναποτελεσματική. Πανευρωπαϊκή πρωτοτυπία.

• Με την επιλογή αυτή η Κυβέρνηση σκόπιμα διασπά το μέτωπο της πλειοψηφίας που θέλει φύλαξη των πανεπιστημίων αλλά όχι αυτού του τύπου. Μετατρέπει το ερώτημα «φύλαξη ή ασυδοσία» στο «αστυνομία ή όχι αστυνομία». Επιτρέπει έτσι σε αυτούς που θέλουν τα πανεπιστήμια να παραμείνουν ξέφραγο αμπέλι να «κρυφτούν» πίσω από το «όχι στην αστυνομία». Ποιος κερδίζει τελικά από αυτή την αντιπαράθεση. Ποιος τρίβει τα χέρια του; Οι αρνητές της φύλαξης και το τεχνητό δίπολο ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ.

• Το Κίνημα Αλλαγής λέει καθαρά. Ναι στη φύλαξη, όχι στην αστυνομοκρατία.  Ναι στην αναβάθμιση του Δημόσιου Πανεπιστημίου. Όχι στο δόγμα νόμος και τάξη. Όχι στα αστυνομικά τμήματα μέσα στο Πανεπιστήμιο. Όχι στους αστυνομικούς με γκλομπ και χειροπέδες μέσα στις σχολές. Όχι  στις κάμερες μέσα στην τάξη και στην παρακολούθηση με drones.

Ολόκληρη η ομιλία

Φίλες και Φίλοι,

Η συζήτησή μας σήμερα γίνεται κάτω από τη βαριά σκιά των εξελίξεων στην πανδημία. Αν οι συνθήκες δείχνουν ότι έρχεται τρίτο κύμα της πανδημίας, τότε δεν αρκεί η πολιτική του εντυπωσιασμού με τα κυβερνητικά στελέχη να τρέχουν σαν «ραμπο» στην Θεσσαλονίκη και στην Πάτρα.

Εκείνο που χρειάζεται είναι αποτελεσματικές δράσεις στη βάση συγκεκριμένου σχεδίου.

Είναι ώρα για :

· Περισσότερα τεστ και διαφάνεια στα επιδημιολογικά στοιχεία για κάθε περιοχή

· Σωστή ιχνηλάτηση που δεν αρκεί να την κάνει η πολιτική προστασία

· Ελέγχους στην πιστή τήρηση των μέτρων

· Ουσιαστική ενίσχυση και προετοιμασία του ΕΣΥ, που θα πρέπει να είναι σε θέση να ανταποκριθεί σε οποιεσδήποτε συνθήκες

· Ιατρική κάλυψη των ασθενών με covid στο σπίτι, από τις μονάδες πρωτοβάθμιας φροντίδας

Σχέδιο για να σταματήσει ο συνωστισμός στα σχολεία

Όλα αυτά δηλαδή που έχουμε αναδείξει από πέρυσι τον Μάρτιο και η Κυβέρνηση δεν έχει αντιμετωπίσει.

Είναι απαραίτητο όσο ποτέ να υπάρξει πολιτική συνεννόηση γύρω από ένα Εθνικό Σχέδιο για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Η Κυβέρνηση αρνείται τη συνεννόηση και δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες της κοινωνίας, που αγωνιά και ανησυχεί.

Ακριβώς γι αυτό επιλέγει να ανοίγει μέτωπα αχρείαστα για τη χώρα, χρήσιμα μόνο γι αυτούς και προωθεί πολιτικές που διχάζουν. Διαμορφώνει ψεύτικα δίπολα.

Όπως κάνει τώρα και με το σχέδιο νόμου για την παιδεία και με τη στήριξη της προπαγάνδας.

Μακριά από τις ανάγκες για καλύτερη Δημόσια εκπαίδευση στην Ελλάδα. Μακριά από τις ανάγκες της νέας γενιάς που οι ανισότητες στην εκπαίδευση κρατούν σε ομηρία.

Η κυβερνητική επιλογή για αστυνομικό σώμα μέσα σε κάθε πανεπιστήμιο υπό τις εντολές του αρχηγού της αστυνομίας ή του αρμόδιου υπουργού, είναι αντισυνταγματική και αναποτελεσματική.

Πανευρωπαϊκή πρωτοτυπία.

Με την επιλογή αυτή σκόπιμα διασπά το μέτωπο της πλειοψηφίας που θέλει φύλαξη των πανεπιστημίων αλλά όχι αυτού του τύπου.

Μετατρέπει το ερώτημα «φύλαξη ή ασυδοσία» στο «αστυνομία ή όχι αστυνομία».

Επιτρέπει έτσι σε αυτούς που θέλουν τα πανεπιστήμια να παραμείνουν ξέφραγο αμπέλι να «κρυφτούν» πίσω από το «όχι στην αστυνομία».

Ποιος κερδίζει τελικά από αυτή την αντιπαράθεση.

Ποιος τρίβει τα χέρια του;

Οι αρνητές της φύλαξης και το τεχνητό δίπολο ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ.

Έτσι έκαναν και με τον νόμο για το άσυλο, που δεν εφάρμοσαν, οι ίδιοι στη συνέχεια. Τους τα λέγαμε και τότε και προσπαθούσαν να διαστρεβλώσουν τη θέση μας. Αυτό κάνουν και τώρα.

Γιατί τι άλλο εξυπηρετεί αυτή η βιασύνη να κατατεθεί ένας Νόμος συγκρουσιακός, χωρίς ουσιαστικό διάλογο και επιδίωξη συναίνεσης, την ώρα μάλιστα που τα Πανεπιστήμια δεν λειτουργούν με δια ζώσης διδασκαλία, λόγω της Πανδημίας, και οι φοιτητές δεν είναι εκεί.

Το Κίνημα Αλλαγής λέει καθαρά.

Ναι στη φύλαξη, όχι στην αστυνομοκρατία.

Ναι στην αναβάθμιση του Δημόσιου Πανεπιστημίου.

Όχι στο δόγμα νόμος και τάξη. Όχι στα αστυνομικά τμήματα μέσα στο Πανεπιστήμιο.

Όχι στους αστυνομικούς με γκλομπ και χειροπέδες μέσα στις σχολές.

Όχι στις κάμερες μέσα στην τάξη και στην παρακολούθηση με drones.

Υπάρχει λύση; Ναι, και την παρουσιάσαμε με την ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας την περασμένη Πέμπτη.

Τι προβλέπει:

Α) Καθιερώνεται η ακαδημαϊκή ταυτότητα (ή κάρτα του εργαζόμενου) για την είσοδο και κίνηση των φοιτητών, διδακτικού προσωπικού, και διοικητικού προσωπικού στο χώρο του Πανεπιστημίου.

Β) Ιδρύεται ειδική υπηρεσία φύλαξης με αυτοτελή οργανωτική δομή σε κάθε ΑΕΙ, που υπάγεται στον Πρύτανη και συνεργάζεται με τις δημόσιες αρχές. Όπως συμβαίνει στα περισσότερα Πανεπιστήμια του κόσμου. Όπως αρμόζει σε μια δημοκρατική Ευρωπαϊκή χώρα.

Γ) Καθορίζονται οι στόχοι και τα μέσα, καθώς και οι διαδικασίες πρόσληψης των υπευθύνων της Υπηρεσίας και οι αρμοδιότητές της. Όπως και η ευθύνη τους για την ειδοποίηση των αστυνομικών αρχών σε περίπτωση έκνομων ενεργειών.

Δ) Περιγράφονται οι διαδικασίες αξιοκρατικής στελέχωσης και εκπαίδευσης των υπαλλήλων της Υπηρεσίας Φύλαξης. Όπως και η δυνατότητα του Πανεπιστημίου να συνάπτει δημόσιες συμβάσεις με φορείς (εταιρείες) του ιδιωτικού τομέα. Οι οποίες κατά την άσκηση του έργου τους εποπτεύονται και ελέγχονται.

Ε) Ο Κρατικός Προϋπολογισμός με επιπλέον χρηματοδότηση, καλύπτει το κόστος των δαπανών για τη φύλαξη των ΑΕΙ.

Η ΝΔ δεν έχει ως προτεραιότητα την αναβάθμιση των Δημόσιων Πανεπιστημίων, γιατί δεν πιστεύει σε αυτά.

Γι αυτό περιορίζεται σε επικοινωνιακή διαχείριση των θεμάτων και επικεντρώνεται στη βάση εισαγωγής, στους αιώνιους φοιτητές και στο ζήτημα της ανομίας. Θέματα στα οποία επιμένει η ΝΔ από το 2007. Τίποτα καινούργιο.

Το Κίνημα Αλλαγής πιστεύει σε μια ουσιαστική ολοκληρωμένη παρέμβαση, μια πραγματική μεταρρύθμιση στην Παιδεία που θα αντιμετωπίζει το μαθησιακό χάσμα, θα χτυπά τις εκπαιδευτικές ανισότητες, θα εξασφαλίζει πολλαπλές μαθησιακές διαδρομές και τελικά θα αναβαθμίζει τη δημόσια εκπαίδευση σε όλες τις βαθμίδες.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων των μαθητών οφείλουν να μας προβληματίσουν και να επιταχύνουν τις αλλαγές.

Λέμε όχι σε τιμωρητικές λογικές σε βάρος των μαθητών που τους οδηγούν τελικά στην ιδιωτική εκπαίδευση και δεν αντιμετωπίζουν το πρόβλημα.

Προτεραιότητα για μας έχουν:

Πρώτον, η θέσπιση του Εθνικού Απολυτήριου, όπως συμβαίνει σε όλη την Ευρώπη. Που απεικονίζει την παρουσία του μαθητή στις δύο τελευταίες τάξεις ενός αναβαθμισμένου Λυκείου και μια εξέταση με βάση Τράπεζα Θεμάτων.

Δεύτερον, ένα Ισχυρό Πανεπιστήμιο, με νέο χωροταξικό σχεδιασμό των σχολών, με σύνδεση με την παραγωγή, την καινοτομία, την έρευνα. Επαρκή χρηματοδότηση στη βάση σύγχρονου συστήματος αξιολόγησης.

Και τρίτον την αναβάθμιση της δημόσιας τεχνολογικής εκπαίδευσης ώστε να υπάρχουν ευκαιρίες για την νέα γενιά, να μην έχει ως μόνες διεξόδους την είσοδο σε μια οποιαδήποτε Πανεπιστημιακή σχολή ή την ιδιωτική εκπαίδευση.

Από κει και πέρα τα ίδια τα Πανεπιστήμια θα καθορίζουν τον αριθμό των εισακτέων που μπορούν να εκπαιδεύσουν σε κάθε σχολή και τις ελάχιστες προϋποθέσεις που θέτουν με βάση το ΕΘΝΙΚΟ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ.

Τέλος πιστεύουμε στην αντιμετώπιση του θέματος των αιώνιων φοιτητών, έχουμε φέρει εξάλλου σχετικές ρυθμίσεις, όμως οι υπηρεσίες του Πανεπιστημίου πρέπει να ελέγχουν περιπτώσεις που σχετίζονται με θέματα υγείας, σοβαρά οικογενειακά ή οικονομικά προβλήματα και να διασφαλίζουν ότι οι περιπτώσεις αυτές θα έχουν δεύτερη ευκαιρία.

Φίλες και Φίλοι,

Καταψηφίζουμε το Νομοσχέδιο της Κυβέρνησης.

Είμαστε συνολικά απέναντι στην αυταρχική λογική της. Είμαστε απέναντι στην αυταρχική παραβίαση του αυτοδιοίκητου του Πανεπιστημίου .

Δεν αναβαθμίζει τη Δημόσια εκπαίδευση.

Είμαστε ανοιχτοί στον διάλογο και πιστεύουμε ότι είναι ώρα να δημιουργηθεί ευρύ κίνημα για τη Νέα Αλλαγή και στην εκπαίδευση που μόνο η προοδευτική δημοκρατική παράταξη, το Κίνημα Αλλαγής μπορεί να κάνει πράξη.

Ρυθμός Επικαιρότητας | 2.2.2021

Φ. Γεννηματά: Από το «φύλαξη ή ασυδοσία», περνάμε στο «Αστυνομία ή όχι Αστυνομία»

Πανευρωπαϊκή πρωτοτυπία συνιστά η επιλογή της κυβέρνησης για τη δημιουργία αστυνομικού σώματος μέσα σε κάθε πανεπιστήμιο, υπό τις εντολές του αρχηγού της Αστυνομίας ή του αρμόδιου υπουργού. Και πρόκειται για μια πρόδηλα αντισυνταγματική και αναποτελεσματική κίνηση, τόνισε η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής εκδήλωσης που διοργάνωσε το Κίνημα Αλλαγής για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Με την επιλογή αυτή, η Κυβέρνηση σκόπιμα διασπά το μέτωπο της πλειοψηφίας που θέλει φύλαξη των πανεπιστημίων, αλλά όχι αυτού του τύπου. Μετατρέπει το ερώτημα «φύλαξη ή ασυδοσία» σε «Αστυνομία ή όχι Αστυνομία» και επιτρέπει έτσι σε αυτούς που θέλουν τα πανεπιστήμια να παραμείνουν ξέφραγο αμπέλι να «κρυφτούν» πίσω από το «όχι στην Αστυνομία». Το τελικό αποτέλεσμα, όμως, είναι να κερδίζουν από αυτή την αντιπαράθεση μόνον οι αρνητές της φύλαξης και το τεχνητό δίπολο ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ.

Εμείς, ως Κίνημα Αλλαγής, λέμε καθαρά: «ναι» στη φύλαξη, «όχι» στην αστυνομοκρατία. «Ναι» στην αναβάθμιση του δημόσιου πανεπιστημίου, «όχι» στο δόγμα «νόμος και τάξη». Λέμε «όχι» στα αστυνομικά τμήματα μέσα στο Πανεπιστήμιο. «Όχι» στους αστυνομικούς με γκλομπ και χειροπέδες μέσα στις σχολές. «Όχι» στις κάμερες μέσα στην τάξη και στην παρακολούθηση με drones.

Αναχρονιστικές και συντηρητικές οι δηλώσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης

Καλή η πρόθεση της κυβέρνησης να διασφαλίσει τη συνεπιμέλεια των τέκνων, αλλά δεν αρκεί. Ιδιαίτερα όταν ο αρμόδιος υπουργός, κ. Τσιάρας, συνεχίζει να προκαλεί, διατυπώνοντας συντηρητικές και προσβλητικές απόψεις για χιλιάδες παιδιά και γονείς. Οι ισχυρισμοί του π.χ. ότι τα παιδιά που μεγαλώνουν σε μονογονεϊκές οικογένειες έχουν λιγότερα ψυχολογικά προβλήματα και λιγότερες «παρεκκλίσεις» είναι ευθεία προσβολή σε όλα τα παιδιά μονογονεϊκών οικογενειών και στα παιδιά που έχασαν τον ένα γονέα τους.

Είναι μια άποψη που δεν λαμβάνει υπόψη την ελεύθερη συμβίωση, το σύμφωνο συμβίωσης – το οποίο αφορά και τα ΛΟΑΤ ζευγάρια – τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου και του σεξουαλικού προσανατολισμού, καθώς και τις αλλαγές που καταγράφονται γενικά ως προς τους έμφυλους ρόλους και ειδικότερα ως προς τη μητρότητα και την πατρότητα τα τελευταία χρόνια. Αλήθεια, ο πρωθυπουργός υιοθετεί τις οπισθοδρομικές απόψεις του υπουργού του; Περισσότερα ΕΔΩ

Πλημμύρες στον Έβρο: χάνονται ζωές αφού δεν υπάρχει πραγματική Πολιτική Προστασία

Προσλήψεις στην Περιφέρεια Αττικής: Κούφιες οι υποσχέσεις για αξιοκρατία στο Δημόσιο με το νέο νόμο (4675/2021)

Συμβασιούχοι ΟΑΕΔ: Η κυβέρνηση να τους εξασφαλίσει σταθερή και μόνιμη εργασία

Η διασφάλιση των μαχητών της πρώτης γραμμής, των εργαζομένων στο ΕΣΥ, αποτελεί βασική προτεραιότητα του Κινήματος Αλλαγής. Και θα έπρεπε ν’ αποτελεί βασική προτεραιότητα και της κυβέρνησης, με το ζήτημα ν’ αφορά και τους 4.000 μακροχρόνια ανέργους του ΟΑΕΔ που απασχολούνται μέσω του ειδικού προγράμματος απασχόλησης. Οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι στελεχώνουν θέσεις νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού και άλλες νευραλγικές ειδικότητες του δημόσιου συστήματος υγείας και οι συμβάσεις τους ανανεώνονται διαδοχικά τα 4 τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα να καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, καθώς απασχολούνται σε θέσεις μόνιμου προσωπικού. Έτσι, επείγει η άρση του καθεστώτος εργασιακής ανασφάλειας στο οποίο βρίσκονται και η κυβέρνηση να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να τους εξασφαλίσει σταθερή και μόνιμη εργασία. Αντίστοιχα, η συμβολή των συμβασιούχων του ΟΑΕΔ στην εύρυθμη λειτουργία και άλλων υπηρεσιών του Δημοσίου δεν πρέπει να υποτιμηθεί, αντί να εφευρίσκει η κυβέρνηση ιδέες όπως ο project manager για τις εκκρεμείς συντάξεις, όπως επισημαίνουν σε ερώτησή τους προς τον αρμόδιο υπουργό βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής.

Όρια ηλικίας συνταξιοδότησης: Καλύπτονται οι δικαιούχοι από τα μεταβατικά όρια και μετά την 1.1.2022 μετά από παρέμβαση του Κινήματος Αλλαγής

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *