ΟΦΤΟ ΚΡΕΑΣ Η ΑΝΤΙΚΡΥΣΤΟ


0
(0)

Το οφτό κρέας βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο του παραδοσιακού Ανωγειανού γεύματος. Το αρνί χωρίζεται στη μέση κατά μήκος της ράχης του ζώου. Κάθε κομμάτι κόβεται κάθετα, δηλαδή το ζώο μοιράζεται στα τέσσερα. Περνιέται από σούβλα αφού κάθε κομμάτι κρέας έχει ξεδιπλωθεί αριστοτεχνικά από τους ψήστες, έτσι ώστε το κρέας να έχει περίπου ομοιόμορφο πάχος και ψήνεται απέναντι από φωτιά (όχι επάνω στα κάρβουνα). Όταν ψηθεί από την μια πλευρά, το γυρίζουν από την άλλη και ψήνεται και από εκεί. Το οφτό κρέας αλατίζεται γεναιόδωρα, αλλά δεν καρυκεύεται καθόλου.

Συνταγών-γευσιγνωσία

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *