ΟΦΤΟ ΚΡΕΑΣ Η ΑΝΤΙΚΡΥΣΤΟ

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 12 Ιουλίου 2020 by energinews (admin)

Το οφτό κρέας βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο του παραδοσιακού Ανωγειανού γεύματος. Το αρνί χωρίζεται στη μέση κατά μήκος της ράχης του ζώου. Κάθε κομμάτι κόβεται κάθετα, δηλαδή το ζώο μοιράζεται στα τέσσερα. Περνιέται από σούβλα αφού κάθε κομμάτι κρέας έχει ξεδιπλωθεί αριστοτεχνικά από τους ψήστες, έτσι ώστε το κρέας να έχει περίπου ομοιόμορφο πάχος και ψήνεται απέναντι από φωτιά (όχι επάνω στα κάρβουνα). Όταν ψηθεί από την μια πλευρά, το γυρίζουν από την άλλη και ψήνεται και από εκεί. Το οφτό κρέας αλατίζεται γεναιόδωρα, αλλά δεν καρυκεύεται καθόλου.

Συνταγών-γευσιγνωσία

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.