Ουσιαστική η παρουσία του Δήμου Αγίου Νικολάου στην κοινότητα Βραχασίου


0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 4 Νοεμβρίου 2020 by manos (seo)-admin

“Ο δήμος Αγίου Νικολάου, προσπαθεί να έχει ουσιαστική παρουσία στο Σίσι και συνολικά στην κοινότητα Βραχασίου, θεωρώντας ότι με την δημιουργία υποδομών, την συνεχή βελτίωση της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών, και την εφαρμογή στοχευμένων σχεδίων,  είναι δυνατόν να διευκολυνθεί η καθημερινότητα των κατοίκων, των ξένων επισκεπτών,των νέων ανθρώπων που ζουν και δραστηριοποιούνται στην περιοχή, της κοινωνίας και του τόπου συνολικά”.

Στην δήλωση αυτή προχώρησε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, με αφορμή την ολοκλήρωση της προσπάθειας για την εξεύρεση χώρου ικανού για να φιλοξενήσει στο εξής το Κοινοτικό Ιατρείο, την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και τη νέα δομή του  Κ.Α.Π.Η.

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Βραχασίου κ. Μανόλης Λεμπίδης έκανε γνωστό, ότι το κτίριο που ενοικιάστηκε (137 τ.μ) εξυπηρετεί κατά τον καλύτερο τρόπο τις παραπάνω δομές, διευκρινίζοντας ότι κάθε χώρος θα λειτουργήσει αυτόνομα.

Ο ίδιος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την υλοποίηση της δέσμευσης που είχε αναλάβει η δημοτική αρχή, τονίζοντας ότι ο χώρος του ιατρείου διαθέτει επίσης βραχεία νοσηλεία. Επιπλέον πέραν των εκδηλώσεων που μπορούν να πραγματοποιηθούν στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, προγραμματίζεται  σε συνεργασία με τον Αναπτυξιακό Σύλλογο της περιοχής, η διοργάνωση μαθημάτων χορού αλλά και άλλων δράσεων.

Τέλος αναφερόμενος στην προσπάθεια αναβάθμισης της ευρύτερης περιοχής, σχολίασε την σημασία λειτουργίας για πρώτη φορά στο Βραχάσι – Κέντρου Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η)- ενός απόλυτα όπως τόνισε επιτυχημένου θεσμού κοινωνικής πολιτικής στην τοπική αυτοδιοίκηση που θα δώσει στήριξη και διέξοδο στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας.

 

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.