Οσομπούκο (κοκκινιστό)


0
(0)

Υλικά

 4 μερίδες
  1. 4 κομμάτια οσομπούκο
  2. 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  3. 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
  4. 4 φλ ντομάτες κονσέρβας
  5. 2 φλ. Άσπρο κρασί
  6. 4 κ.σ. άνηθο ψιλοκομμένο
  7. 1 φλ. Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  1. Βάζετε σε κατσαρόλα το λάδι να κάψει, τσιγαριζετε το κρέας από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδοκοκκινισουν.

  2. Βγάζετε το κρέας έξω από τη κατσαρόλα, στο ίδιο λάδι τσιγαριζετε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και το σκόρδο για λίγα λεπτά.

  3. Ριχνετε τις ντομάτες, το αλάτι, το πιπέρι και σβήνετε με το κρασί.

  4. Βάζετε το κρέας στη σάλτσα, όταν εξατμιστεί το κρασί, προσθέτετε 1 λίτρο νερό και αφήνετε το φαγητό να βράσει για 1 1/2 ώρα περίπου.

  5. 5 λεπτά πριν το τέλος ρίχνετε τον άνηθο ψιλοκομμένο.

  6. Σερβίρετε με ρύζι ή πατάτες τηγανητές ή μακαρόνια….. Καλή σας όρεξη….

     

πηγη:cookpad.com

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *