ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ Τ.Ο ΥΓΕΙΑΣ – ΠΡΟΝΟΙΑΣ


0
(0)

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα μιλήσει σε εκδήλωση, που διοργανώνει η Τ.Ο. Υγείας – Πρόνοιας της Κ.Ο. Αττικής, με θέμα: “Το ΚΚΕ στο πλευρό των Υγειονομικών”, την Πέμπτη 25 Ιουνίου και ώρα 19.30.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πάρκο Ευαγγελισμού (έναντι στάσης ΜΕΤΡΟ).

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, θα συναντηθεί με αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Εργαζομένων της ΕΥΔΑΠ (ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ), την  Τετάρτη 24 Ιουνίου, στη 1 το μεσημέρι.

Η συνάντηση θα γίνει στην έδρα της ΚΕ, στον Περισσό.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα συναντηθεί με Αθλητικές Ομοσπονδίες την Τετάρτη 24 Ιουνίου, στις 11.30 το πρωί,  στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ στον Περισσό.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟΥ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΣΕ

«Πρόκειται πραγματικά για μια ανεκτίμητη προσφορά του ΚΚΕ. Σ’ αυτόν εδώ τον τόπο υπάρχει ένα πλούσιο υλικό, ψηφιοποιημένο πλέον, πλήρως προσβάσιμο, για όποιον ενδιαφέρεται, για τους φοιτητές, τους ερευνητές, τους ιστορικούς. Εδώ, αυτό το τεράστιο και πλούσιο, πολύτιμο αρχείο του ΚΚΕ θα έχει πλέον την δική του ιδιαίτερη συμβολή στην ιστορική γνώση, ιδιαίτερα για μια μεγάλη, ηρωική περίοδο της πατρίδας μας, των αγώνων του λαού μας, ιδιαίτερα για έναν αγώνα στον οποίο συμμετείχαν εκατοντάδες χιλιάδες λαού και νεολαίας».

22/6/2020 ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.