ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΜΕ ΘΕΜΑ: “ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ”


0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 10 Σεπτεμβρίου 2019 by energinews (admin)

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ, θα μιλήσει σε εκδήλωση, που διοργανώνει η Κ.Ο. Κεντρικής Μακεδονίας του Κόμματος, με θέμα: «Πολιτικές & οικονομικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12 Σεπτέμβρη και ώρα 18:30, στην αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης», στον χώρο της ΔΕΘ.

Στην εκδήλωση θα γίνουν ακόμη οι εξής παρεμβάσεις:

-”Οι Θέσεις του ΚΚΕ ενάντια στην ολοκλήρωση της ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ και στο άγριο χαράτσωμα των λαϊκών νοικοκυριών”. – Νώντας Στολτίδης, μέλος του Γραφείου της Ε.Π. Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.
-”Πάλη ενάντια στους αντιδραστικούς περιορισμούς στην συνδικαλιστική δράση και στο απεργιακό δικαίωμα των εργαζομένων”. – Νίκος Χριστάνης, μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ.
-”Δημόσια Δωρεάν Υγεία – Δικαίωμα της λαϊκής οικογένειας” – Ελένη Μπακιρλή, μέλος της Ε.Π. Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.
-”Τουρισμός: Κοινωνικό δικαίωμα για τους πολλούς ή πανάκριβο εμπόρευμα για λίγους, με σκλάβους τους εργαζόμενους;” – Στέλλα Καινουργιάκη, μέλος ΤΓ της Τ.Ο. Εμπορίου – Υπηρεσιών της Ο.Π. Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.
-”Ανάπτυξη και υποδομές για το λαό ή για τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα;” – Σωτήρης Αβραμόπουλος, μέλος του Γραφείου της Ε.Π. Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.
-”1,5 χρόνος από τη μεγάλη διακοπή νερού της ΕΥΑΘ. Εξελίξεις και ορισμένα χρήσιμα συμπεράσματα” – Βασίλης Μπαλτίκας, στέλεχος του ΚΚΕ, ομάδα οικονομίας της Ο.Π. Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.
-”Κυβερνητική πολιτική στην παιδεία: Σε ευθεία αντίθεση με τις σύγχρονες κοινωνικές ανάγκες και προσδοκίες” – Γιάννης Δελής, μέλος της Ε.Π. Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.