ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ & ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 30 Ιανουαρίου 2020 by energinews (admin)

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα παρευρεθεί και θα μιλήσει στο γλέντι και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που διοργανώνει η Επιτροπή της ΚΕ του ΚΚΕ για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας, την Κυριακή 2 Φλεβάρη και ώρα 13.00.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι (στάση μετρό Κεραμεικός).

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας συναντήθηκε, σήμερα, με αντιπροσωπεία της πρεσβείας του κράτους της Παλαιστίνης στην Ελλάδα με επικεφαλής τον πρέσβη κ. Μαρουάν Τουμπάσι. Στη συνάντηση συμμετείχε ο Γιώργος Μαρίνος μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Ο κ. Πρέσβης ενημέρωσε την αντιπροσωπεία του ΚΚΕ για το απαράδεκτο αμερικανικό σχέδιο για το Παλαιστινιακό και μετέφερε την κατηγορηματική αντίθεση του προέδρου κ. Αμπάς, της παλαιστινιακής αρχής και του παλαιστινιακού λαού.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας κατήγγειλε το αμερικανικό σχέδιο, τονίζοντας ότι διατηρεί και θωρακίζει την ισραηλινή κατοχή. Παραχωρεί την Ιερουσαλήμ στο κράτος του Ισραήλ, το οποίο προχωράει στην προσάρτηση της Κοιλάδας του Ιορδάνη, διατηρεί τους εποικισμούς.

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ έκφρασε τη σταθερή αλληλεγγύη του Κόμματος στον αγώνα του παλαιστινιακού λαού για τερματισμό της  ισραηλινής κατοχής και ανεξάρτητο παλαιστινιακό κράτος στα σύνορα του 1967, με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ. Κατάργηση των εποικισμών και αποχώρηση των εποίκων, επιστροφή των Παλαιστινίων προσφύγων στις εστίες τους. Απελευθέρωση όλων των Παλαιστίνιων πολιτικών κρατουμένων από τις ισραηλινές φυλακές.

Όπως αναφέρθηκε, το ΚΚΕ θα αναπτύξει πολύμορφες πρωτοβουλίες καταδίκης του αμερικανικού σχεδίου και στήριξης του  αγώνα του παλαιστινιακού λαού.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.