Ολοκληρώθηκε το 1ο «Santa Rapid Chess» στην Ιεράπετρα

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 7 Ιανουαρίου 2020 by energinews (admin)

Την Κυριακή 05/01 ολοκληρώθηκε με επιτυχία και το δεύτερο μέρος του 1ου «Santa Rapid Chess» στην Ιεράπετρα με πρωτοβουλία της Σκακιστικής Ακαδημίας του ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α, στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου

Οι αγώνες διεξήχθησαν σε 7 γύρους με σύστημα ελβετικό, με χρόνο σκέψης 15 λεπτά για κάθε παίκτη και δεν υπήρχε όριο ηλικίας για τους συμμετέχοντες. Επιπλέον, γινόντουσαν δεκτά τρόφιμα μακράς διαρκείας για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου και η απήχηση του κόσμου ήταν μεγάλη.

Στον πρώτο αγώνα, που διεξήχθη στις 29/12, βραβεύτηκαν 3 παίκτες κάτω των 12 ετών και 3 παίκτες κάτω των 8 ετών. Στον δεύτερο αγώνα βραβεύτηκαν 3 παίκτες γενικής κατάταξης, 3 παίκτες κάτω των 12 ετών και 3 παίκτες κάτω των 8 ετών. Η απονομή των βραβείων έγινε από την Αντιδήμαρχο κα. Μαρία Ρουμελιωτάκη και την Πρόεδρο του ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α κα. Μαρία Σακαδάκη.

Επίσης, οι εγγραφές συνεχίζονται για τα μαθήματα σκακιού, τα οποία ξεκινούν από σήμερα 07/01, στο ισόγειο της Μουσικής Σχολής.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε και η κα. Σακαδάκη:
«Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να βλέπω το πρώτο «Santa Rapid Chess» στην Ιεράπετρα να ολοκληρώνεται με μεγάλη επιτυχία και να συμμετέχει ο κόσμος της πόλης μας ενεργά, βοηθώντας όπως μπορεί. Το σκάκι είναι ένα άθλημα που εκπαιδεύει το μυαλό, χρειάζεται υπομονή, στρατηγική και χαίρομαι να βλέπω άτομα όλων των ηλικιών να ασχολούνται με αυτό. Εύχομαι όλες οι δράσεις του ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α να έχουν την ίδια ανταπόκριση από τον κόσμο.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον κ. Γιώργο Κασαπάκη, που με τις δικές του γνώσεις και την δική του θέληση το σκάκι αναβαθμίζεται στον τόπο μας»

πηγη:radiolasithi.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.