Ολοκληρώθηκε το Α΄ τμήμα των αντιπλημμυρικών έργων από τον Κόμβο Αλικαρνασού έως τον Κόμβο Καλλιθέας


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 23 Μαΐου 2023 by manos (ceo)-admin

Με την ολοκλήρωση των εργασιών στο τμήμα καθόδου από Καλλιθέα προς Αλικαρνασό και την συνέχιση του έργου στο αντίστοιχο τμήμα ανόδου, προχωράει ένα από τα σημαντικότερα έργα της Περιφέρειας Κρήτης στο πολεοδομικό συγκρότημα του Ηρακλείου.

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κρήτης Νίκος Σκουλάς, πραγματοποιώντας αυτοψία στο έργο το πρωί της Δευτέρας  22/5, συνομίλησε με διερχόμενους οδηγούς και σε δήλωσή του ανέφερε: «Ένα πολύ σημαντικό αντιπλημμυρικό έργο της Περιφέρειας Κρήτης προχωράει σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμά μας. Ενισχύουμε την πολιτική προστασία μιας μεγάλης και πολυσύχναστης περιοχής. Ταυτόχρονα αναβαθμίζουμε τις συνθήκες οδικής ασφάλειας. Με τον συντονισμό του Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη και την κατανόηση των διερχόμενων οδηγών, δίνουμε τις ενδεδειγμένες λύσεις. Με την ευκαιρία που μου δίνεται, θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημόσια όλα τα στελέχη της Υπηρεσίας Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας για το πολύ καλό αποτέλεσμα. Επίσης, την Αστυνομική Δ/νση Ηρακλείου για την άριστη συνεργασία.».

 

Υπενθυμίζεται, ότι το έργο περιλαμβάνει σειρά εκτεταμένων τεχνικών παρεμβάσεων σε μήκος 2,5 χιλιομέτρων από τον ανισόπεδο κόμβο Αλικαρνασσού έως τον ισόπεδο κόμβο Καλλιθέας, για την αντιμετώπιση της ανεπαρκούς απορροής των όμβριων υδάτων. Ο προϋπολογισμός των αντιπλυμμυρικών έργων και της αποκατάστασης του οδοστρώματος με νέα αντιολισθηρή άσφαλτο ανέρχεται σε 4.500.000 ευρώ.

Μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών, οι διερχόμενοι οδηγοί παρακαλούνται να είναι προσεκτικοί και να τηρούν την εγκεκριμένη εργοταξιακή σήμανση.

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.