Ολοκληρώθηκε ο 1ος Κύκλος Σεμιναρίων για την Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία (Κ.Αλ.Ο.) της Περιφέρειας Κρήτης – Το Σάββατο 15/5/21 η έναρξη του 2ου κύκλου.


0
(0)

Ολοκληρώθηκε ο 1ος Κύκλος Σεμιναρίων για την Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία (Κ.Αλ.Ο.) της Περιφέρειας Κρήτης – Το Σάββατο 15/5/21 η έναρξη του 2ου  κύκλου.Ολοκληρώθηκε με επιτυχία, την Τετάρτη 12/05/2021, ο 1ος κύκλος των διαδικτυακών  σεμιναρίων για την Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία (Κ.Αλ.Ο) που διοργάνωσε η Περιφέρεια Κρήτης με το ΚΕΚΑΠΕΡ. Το έντονο ενδιαφέρον  το οποίο εξ’ αρχής εκδηλώθηκε και η καταγεγραμμένη υψηλή συμμετοχή εκπαιδευομένων από τη Κρήτη  αλλά και από τη λοιπή Ελλάδα, δημιουργούν σοβαρές προσδοκίες για την ανάπτυξη των   επιχειρηματικών εγχειρημάτων στο εν λόγω πεδίο. Η επιτυχία των σεμιναρίων του 1ου Κύκλου αποτιμήθηκε και από τους ίδιους τους εκπαιδευομένους από πολύ καλή έως εξαιρετική.

Σε όσους ολοκλήρωσαν με επιτυχία την παρακολούθηση  των σεμιναρίων θα χορηγηθεί σχετική  βεβαίωση.

Τα μέχρι σήμερα πολύ θετικά αποτελέσματα της δράσης προμηνύουν και την επιτυχία του επερχόμενου 2ου κύκλου σεμιναρίων σε «Διαδικασίες Εμβάθυνσης και Συμβουλευτικής της Κ.Αλ.Ο. για υποψηφίους Συμβούλους», ο οποίος ξεκινά το Σάββατο 15/05/2021.     

 Η Περιφέρεια Κρήτης και τα Εργαστήρια Κοινωνικής Ανάλυσης & Εφαρμοσμένης Κοινωνικής Έρευνας και Πολιτικής Οικονομίας & Οικονομικής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Κρήτης έθεσαν εξ αρχής τον πήχη ψηλά αναφορικά με το περιεχόμενο των σεμιναρίων και τους σκοπούς της δράσης οι οποίοι είναι: Η δημιουργία θεωρητικού και ιδεολογικού υποβάθρου για το πεδίο, η απόκτηση δεξιοτήτων των εμπλεκομένων στο πεδίο της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας και η πυροδότηση συνεργασιών και συλλογικών εγχειρημάτων.

Η Περιφέρεια Κρήτης  πιστεύει ότι  τέτοιες δράσεις συμβάλλουν στην προώθηση της  στρατηγικής της για «μια Κρήτη βιώσιμη, με κοινωνική συνοχή, με κοινές αξίες και αυτοπεποίθηση». 

Αναλυτικό Πρόγραμμα & Περιλήψεις Διαλέξεων 1ου & 2ου Κύκλου  

 

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *