ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΜΕΤΑΞΑΚΗ – ΝΕΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ, ΡΑΜΠΕΣ ΑΜΕΑ


0
(0)

Στην οδό Πατριάρχη Μεταξάκη Μελετίου όπου ολοκληρώθηκαν παρεμβάσεις, επισκευαστικές εργασίες και εργασίες ηλεκτροφωτισμού βρέθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης μαζί με τον αντιδήμαρχο κ.Μάνο Λουτσέτη, τον ηλεκτρολόγο του Δήμου κ. Βαγγέλη Βαρδάκη και τον εργοδηγό του Δήμου κ. Νεκτάριο Ζαμπετάκη.

Το εν λόγω έργο υλοποιήθηκε από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Ιεράπετρας και συγκεκριμένα αφορά την εγκατάσταση φωτιστικών σωμάτων, την επισκευή των πεζοδρομίων καθώς και για την κατασκευή ραμπών ΑΜΕΑ.

Όπως δήλωσε ο κ. Καλαντζάκης:

«Μετά την ολοκλήρωση των έργων ηλεκτροφωτισμού στην οδό Κύπρου, στο παραλιακό μέτωπο και στη Γρα Λυγιά ήρθε και η αναβάθμιση ενός ακόμα σημείου του Δήμου.

Η συντονισμένη προσπάθεια της τεχνικής υπηρεσίας οδήγησε στην ολοκλήρωση ενός έργου ηλεκτροφωτισμού σε μία οδό που το είχε ανάγκη.

Η οδός Μεταξάκη που για πολλά χρόνια δεν είχε καθόλου φωτισμό διαθέτει πλέον νέα φωτιστικά σώματα. Επιπλέον, οι επισκευαστικές εργασίες και οι ράμπες ΑΜΕΑ βελτίωσαν εμφανώς την προσβασιμότητα του δρόμου.

Συνεχίζουμε τον προγραμματισμό μας με μεθοδικότητα για την περαιτέρω ανάδειξη και αναβάθμιση του Δήμου μας.»

πηγη:ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *