ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ


0
(0)

Έτοιμο να φιλοξενήσει τη βιβλιοθήκη της Ιεράπετρας και το Ψηφιακό μουσείο θα είναι σε λίγο καιρό το κτίριο του πρώην Δημαρχείου Ιεράπετρας.

Έπειτα από το πλήθος εργασιών και παρεμβάσεων στο κτίριο από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου, ολοκληρώνεται και η τελευταία φάση του έργου διαμόρφωσής του που αποκαθιστά την αισθητική και επαναπροσδιορίζει λειτουργικότητα του χώρου.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης έπειτα από επίσκεψή του στο σημείο των εργασιών δήλωσε:

« Ήρθε η στιγμή που το ιστορικό αυτό κτίριο της πόλης μας θα αξιοποιηθεί εκ νέου φιλοξενώντας μία σύγχρονη βιβλιοθήκη και το ψηφιακό μουσείο του Δήμου Ιεράπετρας.

Η νέα χρήση, η θέση, η αισθητική και η ιστορικότητα του κτιρίου ταυτοποιούν ένα νέο σημείο αναφοράς για τους δημότες και τους επισκέπτες το οποίο είχαμε οραματιστεί από την αρχή και το βλέπουμε πλέον να γίνεται πραγματικότητα.»

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *