Ολοκλήρωση του ευρωπαϊκού έργου “MD.net Mediterranean Diet – When Brand Meet People” «Διατροφή στη Μεσόγειο

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 9 Μαΐου 2022 by manos (seo)-admin

Ολοκλήρωση του ευρωπαϊκού έργου “MD.net Mediterranean DietWhen Brand Meet  People” «Διατροφή στη Μεσόγειο- «Όταν το Brand Name συναντά τους Πολίτες», με τη συμμετοχή της Περιφέρειας Κρήτης στην τελική συνάντηση των εταίρων στη Νάπολη της Ιταλίας.

Το ευρωπαϊκό έργο “MD.netολοκληρώθηκε με επιτυχία με τη διοργάνωση διήμερης συνάντησης  και με τη συμμετοχή όλων των εταίρων του έργου.

Την πρώτη μέρα της συνάντησης των συμμετεχόντων στο ευρωπαϊκό έργο  “MD.netπαρουσιάστηκαν τα παραδοτέα του έργου που υλοποιήθηκαν από όλους τους εταίρους. Η Περιφέρεια Κρήτης – συντονιστής εταίρος του Πακέτου Εργασίας 5- παρουσίασε τα σχετικά παραδοτέα που υλοποίησε καθώς και τα αποτελέσματα και την συμβολή του Πακέτου Εργασίας 5 στο σύνολό του, σε σχέση με το έργο.

Τη δεύτερη μέρα, πραγματοποιήθηκε συνέδριο ανοικτό για το κοινό, κατά τη διάρκεια του οποίου προβλήθηκαν τα τελικά αποτελέσματα των δράσεων του έργου, παρουσιάστηκαν οι μελλοντικοί στόχοι και τρόποι για την κεφαλαιοποίηση της αξίας του.

Την Περιφέρεια Κρήτης εκπροσώπησαν οι: Ρούλα Παπαδοπούλου- συντονίστρια του έργου, Μαρία Στέλλα Ζεάκη και Μαρία Κοζορώνη, Νίκος Δρακωνάκης και η Μυρτώ Σαϊτάκη από την ΕΤΑΜ Α.Ε.

 

5

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.