Ολική καταστροφή στο Εργαστήριο Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 26 Απριλίου 2022 by energinews (admin)

Ολική καταστροφή υπέστη το Εργαστήριο Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, καθώς υπό συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί, από την οροφή “μπήκαν” νερά, με αποτέλεσμα να καταστραφεί εξοπλισμός αξίας εκατομμυρίων ευρώ!

Όπως είπε στο Cretalive η κ. Μαρία Καμπουράκη, γραμματέας στο εργαστήριο, το πρωί σήμερα άνοιξε τα γραφεία και αντίκρισε την απόλυτη καταστροφή.

Εκτιμάται πως η διαρροή προήλθε από κάποιον σωλήνα στις εγκαταστάσεις του ΠαΓΝΗ. Σύμφωνα με την ίδια, οι καταστροφές εντοπίζονται μονάχα στην πτέρυγα των δύο εργαστηρίων τοξικολογίας, Α και Β. Το πρόβλημα μάλλον προέκυψε κάποια στιγμή από τη νύχτα της Κυριακής του Πάσχα ως τα ξημερώματα σήμερα. Το εργαστήριο αν και κλειστό εξυπηρετούσε μέσω του εφημερεύοντος προσωπικού. Το τελευταίο δείγμα που εξετάστηκε ήταν το βράδυ της Κυριακής. Συνεπώς μέχρι τότε όλα ήταν καλά. Αυτή τη στιγμή το προσωπικό είναι εκτός του χώρου γιατί υπάρχει κίνδυνος ηλεκτροπληξίας.

Την ίδια ώρα πολλές δικαστικές υποθέσεις είναι σε εκκρεμότητα λόγω τοξικολογικών εξετάσεων που αναμένονταν. Πρόκειται για υποθέσεις για τις οποίες, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών αναλύσεων θεωρούνται κομβικής σημασίας και η είδηση αυτή έχει επιφέρει αναστάτωση και σε αυτό το επίπεδο.

10

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.