Οι 4+1 καλλιτέχνες που κάνουν συζητήσεις για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου της Ιεράπετρας


0
(0)

Σε χριστουγεννιάτικο κλίμα μπαίνει σιγά σιγά και η Ιεράπετρα με την προετοιμασία των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων να συνεχίζεται στο Δήμο Ιεράπετρα και την ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α που πλέον με τη Μαρία Σακκαδάκη από τη θέση της προέδρου αναλαμβάνει να συνεχίσει το έργο και να συντονίσει τις φετινές εκδηλώσεις.

Η κα Σακκαδάκη μίλησε σήμερα στο Ράδιο Λασίθι, έχοντας μόλις αναλάβει τα νέα της καθήκοντα τονίζοντας πως η ίδια ακόμα ενημερώνεται από όλες τις υπηρεσίες και προσπαθεί να συντονίσει τις εργασίες.

Σε ότι αφορά τη συναυλία για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου, είναι γνωστό πως και φε΄τος στόχος είναι να γίνει μια συναυλία με ένα γνωστό καλλιτέχνη που θα προσελκύσει κόσμο στην πόλη, ακολουθώντας το παράδειγμα των περασμένων ετών. Τα ονόματα τα οποία συζητώνται όπως είπε είναι αυτά του Διονύση Σχοινά, του Στέλιου Ρόκκου, του συγκροτήματος Onirama και των Stavento, και αποφάσεις αναμένεται να παρθούν τις επόμενες μέρες μετά την πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤ.Α.

Πληροφορίες του Ράδιο Λασίθι αναφέρουν πως συζητήσεις γίνονται με ακόμα ένα γνωστό καλλιτέχνη, ο οποίος αυτή την περίοδο είναι πολύ «στα πάνω του» έχει όμως πολύ μεγάλες οικονομικές απαιτήσεις και είναι δύσκολο να προκύψει η συμφωνία. Έτσι πιθανότερο είναι στην Ιεράπετρα να βρεθεί ένα από τα δύο συγκροτήματα, είτε των Stavento είτε το πιθανότερο των Οnirama.

πηγη:radiolasithi.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.