Οι τρεις νέοι αντιδήμαρχοι της Ιεράπετρας μιλούν για όσα αλλάζουν στο Δήμο Ιεράπετρας


0
(0)

Mε νέα πρόσωπα συνεχίζει την πορεία της η Δημοτική Αρχή της Ιεράπετρας μετά τις αλλαγές προσώπων σε θέσεις αντιδημάρχων, την επαναφορά της αντιδημαρχίας Αγροτικών Θεμάτων, αλλά και ανακατατάξεις των αρμοδιοτήτων της κάθε θέσης.

Έτσι ο Κώστας Αστροπεκάκης αναλαμβάνει πλέον τα καθήκοντα που μέχρι τώρα είχαν οι δύο αντιδήμαρχοι που αποχωρούν, έχοντας πλέον στις αρμοδιότητες του τις υπηρεσίες Ύδρευσης, Άρδευσης και Αποχέτευσης που μέχρι τώρα είχε ο Πέτρος Μαστοράκης αλλά και την εποπτεία θεμάτων της καθημερινότητας, όπως τις διάφορες βλάβες, επιδιορθώσεις, ζητήματα πρασίνου, ηλεκτροφωτισμού κλπ, που ήταν μέχρι τώρα αρμοδιότητα του Μάνου Γεωργαλάκη.

Ο Γιώργος Ασπραδάκης αναλαμβάνει αντιδήμαρχος της Τεχνικής Υπηρεσίας, των έργων και των μελετών του Δήμου, αρμοδιότητα που μέχρι τώρα την είχε πάρει πάνω του ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, ενώ ο Νεκτάριος Παπαδάκης αναλαμβάνει την αντιδημαρχία Αγροτικών Θεμάτων που επανέρχεται στο Δήμο Ιεράπετρας, έχοντας στις αρμοδιότητές του και ζητήματα αγροτικής οδοποιίας.

Ο κ. Αστροπεκάκης μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι θέλησε καταρχάς να ευχαριστήσει τον κ. Καλαντζάκη για την εμπιστοσύνη που του έδειξε, αναθέτοντάς του πάρα πολλές αρμοδιότητες, αλλά και τους δύο πρώην αντιδημάρχους για τους οποίους ανέφερε πως έχουν αφήσει πολύ σημαντικό έργο δουλεύοντας στην πολύ δύσκολη περίοδο της πανδημίας που κυρίως λόγω των ειδικών αδειών, είχαν αφήσει τις υπηρεσίες με πολύ μειωμένο προσωπικό. Όπως είπε θα παραμείνει επίσης πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Παιδείας του Δήμου, θέλοντας να συνεχίσει το έργο που έχει ξεκινήσει και την πολύ καλή συνεργασία που έχει μέχρι τώρα με τους διευθυντές των σχολείων.

Από την πλευρά του ο Νεκτάριος Παπαδάκης ανέφερε πως η επαναφορά της αντιδημαρχίας Πρωτογενούς Τομέα, δείχνει την πρόθεση του Δημάρχου να δώσει ακόμα περισσότερη βαρύτητα στα πολλά αγροτικά ζητήματα της περιοχής. Μέχρι τώρα όπως λέει έχει γίνει σημαντική δουλειά από την επιτροπή Αγροτικού Τομέα στην οποία είναι πρόεδρος, όμως πλέον θεωρεί πως ως αντιδήμαρχος θα μπορεί να έχει μεγαλύτερη, καλύτερη, και γρηγορότερη πρόσβαση σε αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες και τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες θα έχουν καλύτερη αντιμετώπιση. Παράλληλα τα ζητήματα αγροτικής οδοποιίας είναι ένα κομμάτι στο οποίο επίσης θα δοθεί ιδιαίτερο βάρος, με τον ίδιο όπως λέει, να έχει ήδη μιλήσει με αρκετούς προέδρους κοινοτήτων, ώστε τελικά το συντομότερο δυνατόν να μπορέσει να γίνει μια πλήρης αποτύπωση της κατάστασης και των προβλημάτων που υπάρχουν έτσι ώστε να μπορέσει να γίνει ένας καλός προγραμματισμός και να δοθούν προτεραιότητες ώστε να αρχίσουν να δίνονται λύσεις.

Ο Γιώργος Aσπραδάκης, με τη σειρά του, αναλαμβάνει πλέον γενικότερα το κομμάτι της επίβλεψης των μελετών και των έργων που εκτελούνται ή προετοιμάζονται στο Δήμο Ιεράπετρας, τονίζοντας πως η συνεργασία με τους υπόλοιπους αντιδημάρχους είναι απαραίτητη για να υπάρξει ένα καλό αποτέλεσμα. Ο ίδιος τόνισε πως αρχικά θέλει να έχει μια καλή ενημέρωση για όσα συμβαίνουν στο Δήμο ώστε να μπορεί να παρουσιάσει τις δικές του προτεραιότητες, ενώ παράλληλα ανέφερε πως μέχρι τον Νοέμβριο θα παραμείνει και στη θέση του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *