Οι τελευταίες δράσεις του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας


0
(0)
Ενημερώνουμε τα μέλη του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας ότι την εβδομάδα από 24/8 έως 30/8/2020 (Ε35) το Δ.Σ. ασχολήθηκε με τα εξής θέματα: 

1) Προγραμματισμένη συνάντηση την 27.08.2020 στα γραφεία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων με τον Υπουργό κ. Βορίδη Μάκη με κύριο αντικείμενο συζήτησης το αίτημα του συλλόγου την οικονομική ενίσχυση (λόγω covid-19) στις θερμοκηπιακές καλλιέργειες αγγουριάς και πιπεριάς. Ζητήθηκαν επιπλέον στοιχεία από τον Υπουργό, για την στοιχειοθέτηση του αιτήματος. Επίσης συζητήθηκαν θέματα ελαιοκομίας (αναποτελεσματικότητα δακοκτονίας ), εργάτες γης και βιώσιμα μοντέλα αγροτικής ανάπτυξης.

2) Προγραμματισμένη συνάντηση την 27.08.2020 στο γραφεία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων με τον Γενικό Γραμματέα του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Στρατάκο Γεώργιο. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα χρηματοδοτικά εργαλεία που προσφέρονται για την σύσταση Ομάδων Παραγωγών , την πάταξη των παρανόμων ελληνοποιήσεων αγροτικών προϊόντων καθώς και την αποτρεπτικό φορολογικό καθεστώς για την ανάπτυξη της αγροτικής επιχειρηματικότητας

3) Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις για την διαδικασία διαχείρισης των ανακυκλώσιμων και μη ανακυκλώσιμων υλικών, μετά από θερμοκηπιακή χρήση..

Μπορείτε να ενημερώνεστε καθημερινά για όλες τις εξελίξεις στα αγροτικά ζητήματα της περιοχής μας, στην σελίδα του Συλλόγου μας στο Facebook.

Μείνετε κοντά μας σε αυτή την προσπάθεια!

Εκ του Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
Γαϊτάνης Ιωάννης

Ο Γραμματέας
Βιαννιτάκης Μιχαήλ

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr