Οι τελευταίες δράσεις και ενέργειες του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 26 Αυγούστου 2020 by energinews (admin)

Ενημερώνουμε τα μέλη του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας ότι την εβδομάδα από 17/8 έως 23/8/2020 (Ε34) το Δ.Σ. ασχολήθηκε με τα εξής θέματα:

1) Προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας την 17.08.2020 στα γραφεία του Συλλόγου στο Στόμιο Ιεράπετρας, με αντικείμενο συζήτησης τα ανακυκλώσιμα υλικά μετά από θερμοκηπιακή χρήση. Στην συνάντηση παρευρέθηκαν η Αντιδήμαρχος καθαριότητας Δήμου Ιεράπετρας κ.Ρουμελιωτάκη Μαρία, εκπρόσωποι από φυτωριακές μονάδες της περιοχές μας και τέλος, εκπρόσωπος από εταιρία Παραγωγής και Ανακύκλωσης αναλόγων προϊόντων, στην Κρήτη.

2) Προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας την 21.08.2020 στο γραφεία του Συλλόγου στο Στόμιο Ιεράπετρας, με αντικείμενο συζήτησης την περισυλλογή ανακυκλώσιμων θερμοκηπιακών υλικών .Η συνάντηση έγινε με την παρουσία και των τριών εταιριών που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά με αυτό το αντικείμενο στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Ιεράπετρας.

3) Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι διαβουλεύσεις για θέμα των οικονομικών ενισχύσεων σε όλες τις θερμοκηπιακές καλλιέργειες, λόγω covid-19.

Για όλα τα παραπάνω θα υπάρξουν άμεσα ανακοινώσεις με τα συμπεράσματα των συζητήσεων.
Μπορείτε να ενημερώνεστε καθημερινά για όλες τις εξελίξεις στα αγροτικά ζητήματα της περιοχής μας, στην σελίδα του Συλλόγου μας στο Facebook.

Μείνετε κοντά μας σε αυτή την προσπάθεια!!

Εκ του Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας
Γαϊτάνης Ιωάννης Βιαννιτάκης Μιχαήλ

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.