ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ


0
(0)

Με απόφαση του δημάρχου Ιεράπετρας κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη ορίζονται οι πέντε (5) Αντιδήμαρχοι του Δήμου:

  • Χρυσούλα Χατζημαρκάκη – Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών
  • Εμμανουήλ Γεωργαλάκης – Αντιδήμαρχος Συντήρησης Συγκοινωνιακών, Κτιριακών και Η/Μ Έργων
  • Πέτρος Μαστοράκης – Αντιδήμαρχος Ύδρευσης – Άρδευσης – Αποχέτευσης
  • Μαρία Ρουμελιωτάκη – Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας
  • Εμμανουήλ Βρυγιωνάκης – Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Μακρύ Γιαλού και της Κοινότητας Αγίου Ιωάννη

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας αφού συνεχάρη προσωπικά τους αντιδημάρχους και τους ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στα καθήκοντα και στο έργο τους δήλωσε:

«Συνεχίζοντας με το βαρύ καθήκον της προώθησης των βραχυπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων συμφερόντων των δημοτών μας, ξεκινάμε τη νέα δημοτική περίοδο με τους πέντε αυτούς αντιδημάρχους επιλέγοντας μέσα από μία αξιόλογη ομάδα ατόμων.

 Διαβλέπω και επιθυμώ μία εποικοδομητική συνεργασία μέσα σε γόνιμα πλαίσια για να συνεχίσουμε το έργο μας και τον προγραμματισμό μας πάντα για το καλό του τόπου μας.

 Θα συνεργαστώ προσωπικά με τις υπηρεσίες του Δήμου για να προχωρήσουμε τα τρέχοντα έργα και να εξασφαλίσουμε νέες μελέτες και νέα μεγάλα έργα και ταυτόχρονα δημιουργώ μία αντιδημαρχία με νέο περιεχόμενο (Συντήρησης Συγκοινωνιακών, Κτιριακών και Η/Μ Έργων) ώστε συνεργαζόμενοι να επιτύχουμε τη βέλτιστη διαχείριση της καθημερινότητας και την τάχιστη πρόοδο του Δήμου Ιεράπετρας.

 Συνεχίζουμε δυναμικά χωρίς καμία καθυστέρηση να υλοποιούμε τις υποσχέσεις μας και να αναβαθμίζουμε και να προάγουμε τη δυναμική του τόπου μας.»

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *