Οι λεπτομέρειες για το πολύ διαφορετικό φετινό Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού στην Ιεράπετρα!


0
(0)

Ένα πολύ διαφορετικό Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού είναι έτοιμο να διοργανωθεί φέτος στην Ιεράπετρα, σε μια περίοδο πολύ διαφορετική για όλους, και το ίδιο δεν θα μπορούσε παρά να συμβεί και στην ίδια την διοργάνωση που φέτος θα διοργανωθεί για 32η φορά.

Έτσι φέτος όπως είπε σήμερα ο Γιάννης Μαστοράκης μέλος της ομάδας «Κατσίκια» που και φέτος θα διοργανώσουν τον φετινό θησαυρό, τα πάντα θα γίνουν διαδικτυακά, χωρίς κανείς να χρειαστεί να βγει από το σπίτι του, αλλά και χωρίς να χρειαστεί να μαζευτούν οι ομάδες μαζί στον ίδιο χώρο.

Όλα τα υγειονομικά μέτρα και οι κανονισμοί ασφαλείας θα τηρηθούν, και μάλιστα έχει προβλεφθεί και κάποιος τρόπος ώστε να διασφαλιστεί ότι οι ομάδες δεν θα μαζευτούν ανά παρέες σε σπίτια, ενώ όποια ομάδα δεν σεβαστεί την κατάσταση θα ακυρώνεται από το παιχνίδι. Το ίδιο θα γίνει και με τη διοργανώτρια ομάδα που όλα τα μέλη θα συντονίζουν το παιχνίδι ο καθένας από το δικό του σπίτι.

Η φετινή διοργάνωση όπως είπε δεν ήταν καθόλου σίγουρο πως θα γινόταν πραγματικότητα λόγω των περιοριστικών μέτρων, αλλά μετά από συνεννοήσεις και με τις υπόλοιπες ομάδες αλλά και με την ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α αποφασίστηκε να γίνει με αυτό τον τρόπο, αφού οι περισσότεροι ήθελαν να αλλάξουν έστω και λίγο την καθημερινή τους ρουτίνα.

Έτσι το παιχνίδι θα διοργανωθεί μέσω μιας νέας ιστοσελίδας που αυτό τον καιρό δοκιμάζεται και μέσα από εκεί θα δίνονται όλες οι οδηγίες και κατευθύνσεις για το παιχνίδι.

Το καθιερωμένο πλέον pre-game θα διοργανωθεί και φέτος, αλλά θα έχει μάλλον μικρότερη διάρκεια ίσως με 1-2 γρίφους, ενώ προφανώς το πάρτυ των ομάδων δεν θα πραγματοποιηθεί.

Παράλληλα όπως είπε ο Γιάννης Μαστοράκης φέτος θα υπάρξει και η ευκαιρία να μπουν και διαφορετικά είδη ερωτήσεων που δεν μπορούσαν να μπουν τα προηγούμενα χρόνια στα οποία οι ερωτήσεις είχαν κυρίως σχέση με την Ιεράπετρα, κάτι που φέτος φαίνεται πως θα αλλάξει ελαφρώς…

Ακούστε αναλυτικά:(εδώ)

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.