Οι ισχυροί βοριάδες στο Λασίθι προκάλεσαν πτώσεις στύλων αλλά και τους τεχνικούς επί ποδός για αποκαταστάσεις

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 16 Φεβρουαρίου 2021 by manos (seo)-admin

Τρέχουν και δε φτάνουν τις τελευταίες ώρες οι τεχνικοί των πρακτορείων της ΔΕΔΔΗΕ στο Νομό Λασιθίου για αποκαταστάσεις στην ηλεκτροδότηση. Τα πρώτα προβλήματα παρατηρήθηκαν από το βράδυ της Δευτέρας στο Οροπέδιο Λασιθίου με τις αποκαταστάσεις κατά τη διάρκεια της νύχτας να είναι συνεχείς.

Στο Καβούσι Ιεράπετρας νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης κατέπεσε πάνω σε οικία κολόνα της ΔΕΗ λόγω των ισχυρών βοριάδων που έπνεαν για αρκετές ώρες στην περιοχή.

Στη Θρυπτή, στο Χριστό, στο Σελάκανο, σε σημεία που υπάρχουν αναμεταδότες μέσων ενημέρωσης αλλά και κεραίες κινητής τηλεφωνίας αλλά και σε άλλες ορεινές περιοχές σημειώθηκαν ολιγόωρες αλλά και πολύωρες διακοπές ρεύματος με αποτέλεσμα οι τεχνικοί να δίνουν προτεραιότητα ηλεκτροδότησης στις κατοικημένες περιοχές.

Στο δρόμο προς τη Θρυπτή έπεσε στη μέση του οδοστρώματος πυλώνας, κατά πάσα πιθανότητα του δικτύου ΟΤΕ, κατά τις μαρτυρίες ανθρώπων που περνούν συχνά από την περιοχή, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η ασφαλής απομάκρυνσή του.

Παράλληλα, οι εργαζόμενοι στους τεχνικούς τομείς των Δήμων και της αντιπεριφέρειας έκαναν από τα ξημερώματα υπεράνθρωπες και καθοριστικές παρεμβάσεις για να κρατηθούν οδικά δίκτυα ανοικτά και να απεγκλωβίσουν συμπολίτες όπου χρειάστηκε.

Ευχή όλων είναι η νύχτα της Τρίτης να κυλήσει καιρικά ομαλά χωρίς νέα περιστατικά.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.