Οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου της Ιεράπετρας διεκδικούν τα αυτονόητα – Βίντεο


1
(1)

Σε στάση εργασίας από τα εργασιακά τους καθήκοντα προχώρησαν την Τρίτη το πρωί οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Ιεράπετρας οι οποίοι συμμετείχαν στις δράσεις της ΠΟΕΔΗΝ για την ανάδειξη των προβλημάτων της δημόσιας υγείας.

Η συμμετοχή ήταν αρκετά ικανοποιητική διεκδικώντας την αύξηση των δαπανών για την υγεία, τις προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, τη μονιμοποίηση των εκτάκτων που υπηρετούν πολλά χρόνια με συνεχώς ανανεούμενες συμβάσεις καλύπτοντας πάγιες και διαρκείς ανάγκες των νοσοκομείων, την επαναφορά 13 ου και 14 ου μισθού, αυξήσεις σε μισθούς, αξιοπρεπείς συντάξεις, ένταξη στα ΒΑΕ αλλά και το χαρακτηρισμό των συνεπειών από κορωνοϊό ως εργατικό ατύχημα και επαγγελματική ασθένεια.

Όσο για το νοσοκομείο Ιεράπετρας τα αιτήματα είναι πιο συγκεκριμένα και σχετίζονται με την επαναφορά του αυτοδιοίκητου την τροποποίηση και ενίσχυση του οργανισμού καθώς και την αύξηση  του προϋπολογισμού.

 

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 1 / 5. Πλήθος ψήφων 1

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *